GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JOCURI

VIDEO A ratat turneul final din Franța, dar se antrenează cu un campion mondial la FIFA!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 14:01

Andrei Ivan nu a făcut parte din lotul României pentru EURO 2016, însă se antrenează la FIFA alături de campionul mondial și european, Ovidiu Pătrașcu.

Gamerul a publicat pe contul său de Youtube un video în care îl provoacă pe atacantul de 19 ani al Craiovei la un joc de FIFA, iar apoi ce doi se întrec și pe un teren de fotbal real.

Ovidiu Pătrașcu are 27 de ani şi este campion mondial şi dublu campion european al jocului FIFA. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
stefan..
stefan..  •  21 Iulie 2016, 20:40

E clar ca Ivan ar fi fost convocat daca s-ar fi dus la Gigi Becali. Altfel, nici la Universitatea Craiova nu a jucat mare lucru pentru ca nu a avut antrenor. Acum sunt semne bune. Penibilul "general" e istorie, iar Stiinta are antrenor. Ivan, Vatajelu si alti tineri ai Craiovei au alte perspective. De ei depinde daca vor sa calce pe urmele lui predecesorilor Gica Popescu, Chivu, Craioveanu.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Iulie 2016, 20:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deuxex
deuxex  •  21 Iulie 2016, 19:06

Ovidiu Patrascu este un fost jucator al Universitatii Craiova. Actualmente, este unul dintre cei mai bine platiti jucatori de FIFA din lume si castiga anual sume ce se ridica peste orice salariu de fotbalist din Liga 1. Bravo lui!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează