GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POVESTE

VIDEO Amintiri cu peripeții » Cum a strecurat Balint în țară un casetofon pentru Iordănescu, în 1981: "Am ascuns 250$ într-o carte!"

FOTO libertatea.ro
FOTO libertatea.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 12:44

Fostul internațional Gabi Balint a povestit pe pagina sa de facebook un episod petrecut pe cînd era la naționala U20, cu care a făcut deplasarea în Australia pentru CM.

Balint a fost rugat de Iordănescu să-i cumpere un casetofon, iar fostul fotbalist explică metoda prin care a reușit să iasă din țară cu banii și cum a intrat cu casetofonul înapoi în România :)

 

E un Sharp GF-8989 si are o istorie interesanta. Ma pregateam sa plec cu echipa nationala de tineret sub 20 de ani la...

Posted by Gabi Balint on Saturday, 29 August 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
titiduru22
titiduru22  •  31 August 2015, 02:31
Postat de bvd_magheru pe 30 August 2015, 18:50

Atnci toate produsele de la import si/sau export , inclusiv taxele se duceau spre constructia de scoli, gradinite, spitale , etc... acum se duc direct in buzunarele lui Udrea , Videanu, et co . Poporul a emigrat deja asa ca nu e bai !

Hai ca ai inceput sa o iei pe aratura !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  31 August 2015, 00:40

Unii judecă vremuri pe care nu le cunosc. Toţi care aveau ocazia să lucreze afară sau să meargă măcar o zi aveau un singur gând : să ducă ceva la vânzare sau dolari cu care să vină cu electronică. Era raportul cel mai bun de câştig, mai ales adacă era adusă din Hong Kong. Mulţi mergeau la Târgul de la Delhi pentru că se făcea escală în HKong. Preţul mi se pare cam mare pentru Dubai, cam atât era şi la shop. La negru, dolarul era 80-100 lei iar "scula" o puteai vinde cu max. 15.000 lei în Bucureşti ! vameşii primeau ordine să nu controleze echipele departamentale (Steaua, Dinamo, Victoria) dar şi Naţionalele. Cu UCva era altfel, se descurcau cum puteau. La un turneu în Arabia saudită, Tilihoi s-a gândit să ducă la bişniţă...coniac !!! Pagubă...Cei mai mari bişniţari ai vremii (lucru aflat de la nepotul gen. Diamandescu) erau Sandu Mircea, Dragomir, Gino Iorgulescu şi...Păltinişan. Ultimul n-a ajuns în funcţie pentru că a murit...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 August 2015, 18:50

Atnci toate produsele de la import si/sau export , inclusiv taxele se duceau spre constructia de scoli, gradinite, spitale , etc... acum se duc direct in buzunarele lui Udrea , Videanu, et co . Poporul a emigrat deja asa ca nu e bai !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează