GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO+FOTO Întâlnire spectaculoasă între Hagi și Năstase » Glume pe seama femeilor: "Eu la fete, Țiriac la băieți că e urât"

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 19:59

Jucătorii Generației de Aur, dar și alți foști sportivi de seamă participă astăzi la un eveniment organizat de casa de modă Consiglieri.

Printre invitații speciali se numără Gică Hagi, Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău, Mircea Sandu, Ioan Andone, dar și Ilie Năstase sau Ion Țiriac, ambii fiind invitați de onoare.

Gică Hagi și Ilie Năstase s-au întâlnit la eveniment, iar fostul tenisman a început să glumească cu ”Regele” pe seama femeilor, o mai veche pasiune a celui care a fost numărul 1 ATP.

"Unde puteam să fiu eu în afară de fete? Eu la fete, Țiriac la băieți. O fi el bogat, dar e urât. Mi-e să nu mă bată nevastă-mea iar după ce m-a prins cu una", s-a amuzat Năstase.

Hagi a trecut apoi la lucruri mai serioase și a vorbit despre performanța Viitorului, care a terminat anul calendaristic pe locul 1 în Liga 1.

"Am terminat anul cum trebuie. Avem jucători foarte tineri în teren, nu cred că e ușor. Noi avem omogenitate și talent mult, dar nu avem experiență. Ușor, ușor am început să-i batem și pe cei cu experiență.

Vom analiza toate ofertele. Important e să rămânem la fel de competitivi și să producem jucători. Presiunea nu-i la noi, noi avem plăcerea de a juca fotbal. Nu avem obiectiv să ieșim campioni.

Meciul dintre Dinamo și Steaua e o partidă importantă. Sunt orgolii mari. Fiecare vrea să câștige. Să sperăm că va fi un meci frumos. Două cluburi mari la care ne face plăcere să ne uităm", a declarat Hagi.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
549201191912884
Danny Caroll  •  22 Decembrie 2016, 08:01
Postat de baixinho pe 22 Decembrie 2016, 04:04

penibilul ăsta repetă aceeaşi glumă nesărată la fiecare 2-3 săptămâni? că şi la gala tenisului românesc a spus fix acelaşi lucru.

Cine stie, poate Nastase stie ca Tiriac e ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baixinho
baixinho  •  22 Decembrie 2016, 04:04

penibilul ăsta repetă aceeaşi glumă nesărată la fiecare 2-3 săptămâni? că şi la gala tenisului românesc a spus fix acelaşi lucru.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  22 Decembrie 2016, 02:24

Altă "ştire" din sport marca jesepe. Ori scriați despre vreme, ori puneați prostia asta, era acelaşi lucru; ba nu: buletinul meteo ar mai fi interesat pe cineva. Şi nu vă trăgea nimeni de urechi, că oricum nu mai aveți nicio legătură cu sportul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează