GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

VIDEO Maradona, acuzat de violenţă domestică » Imaginile care au cutremurat Argentina » "Diego, nu mă mai lovi, te rog!"

foto: Reuters +4   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 10:53

Maradona e din nou în mijlocul unui scandal. De data aceasta, fostul mare fotbalist e acuzat de una dintre fostele iubite că a lovit-o.


Un video publicat de post de televiziune argentinian îl arată pe Diego cum se îndreaptă către fosta iubită, Rocio Oliva, 23 de ani, şi devine agresiv în timp ce aceasta îl roagă să nu o mai lovească. Maradona pare a fi într-o stare avansată de ebrietate.

După ce imaginile au devenit publice, Maradona a reacţionat: "Da, am aruncat telefonul, dar jur pe Dumnezeu că nu am lovit vreodată o femeie!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
hotangels
hotangels  •  12 Noiembrie 2014, 11:28

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

spivak
spivak  •  28 Octombrie 2014, 13:02

Paraşuta a primit ce merita. Doar nu stă cu Maradona fiindcă e tânăr şi frumos. E profesionistă şi în fişa postului sunt trecute şi palmele la popou.

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  28 Octombrie 2014, 12:45

Cel mai mare jucator din istorie,dar la caracter mizerabil..!Urat ,foarte urar din pacate>..:(

Vezi toate comentariile (5)
Comentează