GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

VIDEO Nebunie în Dubai! Badr Hari și Moroșanu și-au aruncat cuvinte grele: "Te voi mînca de viu!" » Detaliile meciului care ar putea avea loc la București

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 11:34

Vedeta circuitului Superkombat, Cătălin Moroşanu, îl va înfrunta anul acesta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume şi totodată o figură foarte controversată la nivel mondial, în probabil cel mai aşteptat meci din istoria sporturilor de contact din România.

Cei doi s-au întîlnit pentru prima oară în ring, în cadrul unei gale care a avut loc la Dubai, în weekend-ul care tocmai a trecut. Românul, aflat în Emiratele Arabe Unite pentru a-l susţine pe colegul său Sebastian Ciobanu în disputa cu Gokhan Saki, l-a provocat oficial pe cel poreclit "Băiatul Rău", transmițîndu-i: "te voi mînca de viu!".

Replica nu s-a lăsat aşteptată şi marocanul care a cîştigat prin Knock-Out meciuri cu legende precum Alistair Overeem, Semmy Schilt, Gokhan Saki şi Ray Sefo a anunţat că Moroşanu că nu are nici o şansă şi abia aşteaptă confruntarea directă. "Eu nu mănânc oameni ca tine, eu îi fac KO! O să te fac KO, m-ai auzit?!", a fost mesajul lui Hari, care a aruncat microfonul spre luptătorul român.

Data la care Cătălin Moroşanu şi Badr Hari se vor întâlni într-un meci istoric pentru sportul românesc nu a fost încă stabilită, promotorul Eduard Irimia dezvăluind că încă se mai discută detaliile.

"E posibil ca meciul să aibă loc pe 15 mai la Dubai, într-o gală VIP, dar e doar o discuţie, în cîteva zile vom şti toate detaliile şi vor fi anunţate într-o conferinţă de presă. Cu siguranţă, va fi cel mai aşteptat meci din istoria K-1 în România, iar dacă va fi organizat la Bucureşti, cu siguranţă va fi cel mai important eveniment sportiv din istoria sporturilor de contact de la noi. Atît Moroşanu, cît şi Hari, au o bază de fani imensă în România, aşa că ţara noastră va fi scindată în două. Va fi ceva grandios din toate punctele de vedere" a declarat promotorul Eduard Irimia, cel care a negociat confruntarea istorică dintre Moroşanu şi campionul greilor din K-1

În vîrstă de 30 de ani, Badr Hari (1,97 m, 120 kg) este unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume la categoria grea. Cu o rată a KO-urilor de aproape 80%, Hari a obţinut 105 victorii în cele 117 meciuri disputate pe reguli K-1, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv din ring.

Medaliat de Regele Marocului, acesta a ţinut prima pagină a ziarelor din Olanda şi pentru relaţia cu Estelle Cruyff, nepoata legendarului fotbalist al Barcelonei, dar şi pentru diversele scandaluri în care a fost implicat.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
1576811052606260
Gēorgē Alēx  •  15 Mai 2015, 12:57

Morosanu castiga prin KO prima runda ;)

1596042234012999
Mustafa Iusein  •  21 Aprilie 2015, 16:53

adicn
adicn  •  21 Aprilie 2015, 14:25

Un meci care se va termina inainte de limita 100%

Vezi toate comentariile (18)
Comentează