GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOTBAL MIC

VIDEO Protest inedit al unor tineri dintr-un sat lăsat fără sală de sport

Tinerii și-au făcut propria sală de sport prin grămezi de moloz
Tinerii și-au făcut propria sală de sport prin grămezi de moloz

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2016 18:46

În satul Adjudeni, județul Neamț, de mai bine de opt ani se află șantierul unei săli de sport care ar fi trebuit construit din fonduri locale. Lucrările au tot fost amânate de la an la an, iar în cele din urmă au fost abandonate, construcția rămănând în păragină.

Pe terenul pe care e șantierul sălii de sport se afla înainte un teren de fotbal și singurul loc în care tinerii din sat se adunau să facă mișcare. Acum întreaga zonă e formată din șantier, moloz și betoane, așa că spațiul de joacă lipsește complet.

Prin urmare, locuitorii s-au revoltat într-un mod inedit și sătui să aștepte ca autoritățile să termine lucrările au pus mână de la mână și au încercat ei să rezolve situația. Astfel, au adus mese de tenis, de fotbal de masă, rachete de tenis, mingi și au început să facă sport în condiții precare și sporite de accidentare. Vezi mai jos VIDEO:

 

Sportul inseamna sanatate, optimism si pofta de viata!"De ce e atat de important sportul si cum actioneaza asupra...

Posted by Iacob Butnaru on 28 Februarie 2016

Protestul a început în urmă cu o săptămână, când mai mulți locuitori s-au adunat și și-au exprimat nemulțumirile față de situația creată. VIDEO mai jos!

Construcția sălii de sport e estimată de autoritățile locale la două milioane de lei, conform unei publicații locale, iar primarul Ironim Andrici a afirmat în vara anului trecut că e optimist și crede că lucrările la șantier vor continua. Cu toate acestea, nici până acum nu s-a mai făcut vreo mișcare.

 

Guvernantilor, Comuna Tamaseni are un mesaj pentru voi! Vrem sala de sport!Daca intr-o...

Posted by Iacob Butnaru on 20 Februarie 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
frankiwild
frankiwild  •  29 Februarie 2016, 02:36

steagul invers ... protestul continua .. pff

Vezi toate comentariile (1)
Comentează