GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  11DELEGENDA.GSP.RO

Votează viitorul fundaş al 11-lui de legendă! Cristi Chivu, Gabi Tamaş şi Ştefan Radu luptă pentru un loc!

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Bogdan Lobonţ şi Ovidiu Dănănae fac parte deja din viitorul 11 de legendă al fotbalului românesc. După prezentarea unuia dintre cei mai buni fundaşi pe care i-a avut fotbalul românesc şi echipa naţională, Miodrag Belodedici, astăzi a venit rîndul celor care vor încerca să îşi facă loc în 11 de legendă.

Şi lupta va fi strînsă timp de două zile, pentru că avem nume grele care participă la acest concurs. Căpitanul echipei naţionale şi jucătorul celor de la Internationale Milano, Cristian Chivu, alături de fundaşul celor de la West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş, dar şi Ştefan Radu, fundaşul celor de la Lazio. Cine credeţi că trebuie să facă parte din viitorul 11 de legendă al fotbalului românesc? Votează!

Cristi Chivu
Cariera lui Cristi Chivu a trecut printr-o zi absolut groaznică, iar felul în care a întîmpinat căpitanul echipei naţionale evenimentele îl onorează. Nu, nu este vorba de accidentarea recentă de la cap. » continuare

Gabriel Tamaş
Sînt fotbalişti care îşi cultivă înfrîngerile, nu victoriile. Gabriel Tamaş este unul dintre ei. La sfîrşitul lui 2000, Anghel Iordănescu îşi creiona lotul pentru campionat şi Cupa UEFA. » continuare

Ştefan Radu
Ursitoarele au fost generoase cu Ştefan Radu. La 21 de ani a ajuns la Lazio Roma, în Serie A, şi-a intrat direct în focurile unuia dintre cele mai tari campionate din lume. Apoi, după  doar cîteva luni, a făcut parte din lotul "tricolorilor" care a mers la Campionatul European din Elveţia şi Austria. » continuare

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
 •  05 Aprilie 2010, 06:30

CE VORBITI VOI DE 11 DE LEGENDA?INSEAMNA CA NU STITI CE INSEAMNA CUVINTUL LEGENDA,PAI DACA JUCATORI BETIVI,FARA PALMARES,VRETI SA-I "IMPINGETI" IN LEGENDA,UNDE SA-I SITUAM PE UN MESSI,RONALDO,ROONEY,RONALDYNYO?CE VICTORII RASUNATOARE AU OBTINUT CEI PE CARE-I MENTIONATI?DE LEGENDA POT FI STEAUA 86,CU O ASEMENEA PERFORMANTA NU SE VA MAI INTILNI O ECHIPA ROMANEASCA,II TOT UMFLATI PE NULITATILE ASTEA SI IN REALITATE AVEM UN FOTBAL DE RISUL CURCILOR,HAGI DA LEGENDA !

 •  04 Aprilie 2010, 20:43

stefan radu clar!poate din vara se transfera la ac milan!bv lui!s-a tinut de treaba si uite unde a ajuns!bafta setfane!FORTZA CSD!

 •  04 Aprilie 2010, 20:03

in 11 -le asta de legenda unde sunt DAn Petrescu,Hagi ,Lacatus ???

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close