GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  LIGA 1

Ce pariezi azi la meciurile din Liga 1?

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2010 00:00

Gaz Metan - Brăneşti

Dacă Brăneşti are una dintre cele mai vulnerabile defensive din campionat (30), Gaz Metan beneficiază de o apărare redutabilă (14), a 2-a din Liga 1. Deşi au jucat cu Steaua, CFR sau Craiova, gazdele vin după 4 meciuri consecutive fără înfrângere (3 victorii şi o remiză).

Ponturi Cota
Gaz Metan cîştigă 1.50
Sub 2,5 goluri 1.57

FC Braşov - Târgu Mureş

Braşovul pare favorită, deoarece joacă acasă, contra unei echipe puternic afectate de accidentări şi suspendări. În ultimele trei sezoane, "stegarii" au pierdut doar patru partide pe teren propriu. Cele două echipe sunt în apropierea locurilor retrogradabile şi marchează puţin.

Ponturi Cota
Braşov cîştigă 1.85
Sub 2,5 goluri 1.53

CFR Cluj - Craiova

Ambele echipe suferă în această perioadă din punct de vedere al rezultatelor.  Craiova nu a mai câştigat un meci din prima zi a lunii noiembrie, iar CFR are o singură victorie în ultimele 5 partide jucate în toate competiţţile. Din 2004 şi până în prezent, clujenii au învins de 7 ori Craiova. În schimb, echipa lui Piţurcă are doar două victorii.

Ponturi Cota
CFR cîştigă 1.50

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
darkzone
darkzone  •  03 Decembrie 2010, 16:01

Gaz Metan - Brăneşti x pauza 1 final

darkzone
darkzone  •  03 Decembrie 2010, 15:59

CFR Cluj - Craiova x pauza -2 final

Vezi toate comentariile (2)
Comentează