GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  STATISTICĂ

Lăcătuş, o singură victorie ca antrenor în cupele europene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş are un bilanţ negativ în meciurile disputate în cupele europene. Acesta a câştigat o singură dată în 8 partide, 1-0 cu Galatasaray în turul 3 preliminar din Liga Campionilor.

De altfel, meciul cu Napoli va fi primul din Europa League pe care Lăcătuş îl va urmări de pe banca tehnică.

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

Partida
Rezultat
Steaua - Sevilla
0-2
Steaua - Slavia
1-1
Arsenal - Steaua
2-1
Galatasaray - Steaua
2-2
Steaua - Galatasaray 1-0
Steaua - Bayern
0-1
Fiorentina - Steaua
0-0
Steaua - Lyon
3-5

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
puiulamiba
puiulamiba  •  30 Septembrie 2010, 19:25

dinamo si steaua si-au pierdut spiritul in decembrie '89, zvancnirile din ultimii 20 de ani au fost de tipul "gaini decapitate". Urez celor doua comuniste sa ajunga legende de ispirescu, despre care copiii mei sa nu mai stie daca au existat cu adevarat sau nu... de fapt oricum nu au existat... echipe contrafacute!

footballclub
footballclub  •  30 Septembrie 2010, 18:43

Asteptam toti suporterii Stelei pe steauaonline.com , cea mai noua comunitate a suporterilor, cu cele mai noi informatii, stiri de la echipa, unde discutiile sunt strict legate despre fotbal si echipa Stelei, nu Gigi Becali sau alte subiecte abordate de presa care nu au nimic in comun cu echipa noastra.

marin2
marin2  •  30 Septembrie 2010, 14:08

Voi cei care-l vorbiti de rau pe Lacatus sinteti rude sau doar prieteni de-ai fanului prins cu lantul . Dupa limbaj , un astfel de compartament mi se pare ca va caracterizeaza . V-ati imbolnavit de la ziaristii de scandal care sint negri din cap pina in picioare si pe dinauntru si nu au nici o legatura cu natura umana , se multumesc sa intarite , sa dezbine si probabil au familiile cele mai dezorganizate . Incercati cel putin sa stati deoparte si vorbiti dupa ce s-a petrecut evenimentul .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează