GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  LIGA 1

Vezi 6 ponturi pentru meciurile de vineri din Liga 1!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Pandurii - Braşov

Statistica spune că meciurile dintre cele două formaţii se tranşează pe teren propriu. Dar şi că se înscriu puţine goluri. Cum linia de atac a Braşovului lasă de dorit, mai ales în deplasare, iar Pandurii se apără foarte bine acasă, e posibil să avem o partidă săracă în goluri. De la venirea lui Petre Grigoraş, echipa din Tg. Jiu a pierdut doar o dată, cu Steaua

Ponturi Cota
Sub 2,5 goluri 1.50
Braşov înscrie cel mult un gol 1.22

CFR Cluj - Gaz Metan

Dacă clasamentul s-ar fi făcut după scorul la pauză, medieşenii ar fi lideri. O singură dată în 15 etape au intrat conduşi la cabine. Iar CFR ar fi pe un modest loc 13. Doar în 3 ocazii a condus după primele 45 de minute. Totuşi, clujenii au marcat 15 goluri în ultimele 6 etape şi vin după o serie bună, cu 3 victorii şi o remiză în Liga 1.

Ponturi Cota
X pauză 2.05
1 final 1.55

Rapid - U Cluj

Chiar dacă au înscris 24 de goluri în 15 etape, giuleştenii au în acest moment o serie de 352 de minute fără gol marcat. Ultima dată când jucătorii lui Şumudică au găsit drumul spre gol a fost în meciul cu Pandurii, jucat în prima zi a lunii noeimbrie.

Ponturi Cota
1 final 1.36
Rapid înscrie cel puţin 2 goluri 1.57

 

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close