Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 17:36

Ca ziarist, Ovidiu Ioaniţoaia nu a avut un impact major doar asupra colegilor de breaslă. Nume mari din istoria sportului românesc încă îl preţuiesc şi îi transmit mesaje călduroase cu ocazia zilei sale de naştere.
“Îl cunosc pe Ovidiu de cîteva decenii şi este una dintre persoanele cu care mă mîndresc că l-am întîlnit. E unul dintre jurnaliştii care au scris bine despre toate sporturile, nu doar despre fotbal. Este citit, iubit şi respectat! În plus, Ovidiu a ştiut să-şi facă echipa şi asta a contat foarte mult. Îi urez multă sănătate şi îi mulţumesc pentru tot ajutorul!”
Nicolae Mărăşescu, fost preşedinte al FR Atletism

“Domnule profesor! Vă doresc tot binele din lume, sănătate şi cît mai multe articole la fel de interesante şi gustate de public. Să scrieţi la fel de mult şi de bine. Am amintiri multe alături de dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-aţi dat. Sănătate şi numai bine, domnule Ovidiu”
Emeric Ienei, fost jucător şi antrenor

“Pe Kasparov îl ştiu de cînd era la Flacăra! Multă lume nu ştie, dar Ovidiu Ioaniţoaia a fost şi un foarte bun sportiv la viaţa lui. Nu vorbeşte şi nu scrie din basme. Are o capacitate incredibilă de reuşită care l-a ajutat foarte mult în viaţă. Îi mulţumesc că m-a debutat în media şi nu o să uit niciodată momentele plăcute petrecute împreună. Am un respect deosebit pentru nea Ovidiu!”
Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional

“Am un gînd bun să-i transmit domnului Ioaniţoaia şi întregii Gazete la acest eveniment important. Nu am cum să uit cînd tînărul Ovidiu venea la Campionatele Naţionale sau la Balcaniadele de atletism din Bucureşti. Citesc şi acum articolele dînsului şi aştept cu interes să văd şi opinii legate de sport, nu doar de fotbal. Mult succes la scris şi să fim sănătoşi!”
Iolanda Balaş, campioană olimpică la săritura în înălţime

“Numai 70 are nea Ovidiu? Îl felicit că a reuşit în toţi aceşti ani de gazetărie să rămînă la fel de echidistant şi să nu se schimbe. Pentru Ioaniţoaia ştirea a rămas
ştire, n-a făcut-o material de cancan. Mie, unuia, îmi place cum scrie, iar la 70 de ani pe care îi împlineşte pe final de februarie îi doresc sănătate şi putere de muncă!”
Ilie Năstase, fost tenismen - primul număr 1 ATP

“Nea Ovidiule, să ne trăieşti, să fii sănătos! Îţi mulţumesc pentru amintirile plăcute pe care le avem împreună de la Campionatele Mondiale şi Europene, de la desele deplasări ale echipei naţionale. Am învăţat mereu din sfaturile dumneavoastră şi pentru asta vă mulţumesc! Sînteţi unul dintre cei mai mari jurnalişti pe care îi are România. La mulţi ani!”
Gabi Balint, fost jucător şi antrenor

“Domnule Ioaniţoaia, să vă ţină Dumnezeu sănătos pentru că de asta avem nevoie! Sînteţi unul dintre gazetarii de succes ai presei sportive din România.
Aţi scris atît de frumos în  întreaga dumneavoastră carieră şi de mine, dar şi de alţi sportivi. Era o bucurie şi o mîndrie cînd pomeneaţi de noi! Vă mulţumesc şi vă doresc să scrieţi pînă la 100 de ani”
Elisabeta Lipă, campioană olimpică la canotaj

“La mulţi ani! Sînteţi un om de sport dedicat meseriei, un adevărat profesionist. Îl ştiu pe domnul Ovidiu din primii mei ani spre sport. A fost alături de sportul
românesc şi pentru asta trebuie să-i mulţumim în fiecare moment”
Ivan Patzaichin, cvadruplu campion olimpic la canotaj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”