GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  ANIVERSARE

FOTO Clepsidrele » Campioanele olimpice îşi menţin silueta deşi s-au retras de ani de zile din sportul de performanţă

Georgeta Andrunache, canotaj, 38 de ani +7   FOTO
Georgeta Andrunache, canotaj, 38 de ani

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 10:40

Printre cele care reuşesc să nu ia în greutate se numără scrimerele, atletele şi gimnastele. Unele aleargă de plăcere pe stadion, altele merg la sală şi trag de fiare sau urcă pe bandă. Se plimbă cu bicicletele sau merg la bazin şi înoată împreună cu copiii lor.

Este vorba de cîteva medaliate olimpice ale României care au renunţat la competiţii de ani de zile, dar nu şi la mişcare. Şi asta se vede în silueta scoasă în evidenţă de rochiile mulate pe corp etalate la sărbătoarea COSR de vinerea trecută.

Femei de 30 de ani, unele chiar trecute de pragul celor 40 de ani au păşit cu încredere pe covorul roşu întins pe scările Ateneului Român şi au pozat mîndre fotografilor. Scrimerele au sosit primele.

Campioana olimpică de la Atlanta, floretista Laura Badea a dat startul în calitate de gazdă, fiind director al forului olimpic român. Au urmat colegele ei, Roxana Scarlat şi Claudia Vanţă. Ambele scoase parcă din film.

Dintre campioanele din canotaj, cvintupla medaliată cu aur olimpic, Georgeta Andrunache a atras cel mai mult atenţia. Rochia de catifea neagră a făcut-o şi mai înaltă, şi mai suplă. I-au făcut concurenţă la eleganţă şi la talie gimnastele Daniela Silivaş şi Maria Olaru.

Vicecampioana de la Atena 2004, Ionela Tîrlea, nu părea deloc că a născut anul trecut. Înotătoarea Camelia Potec a fost apariţia cea mai blondă a serii, iar Andreea Răducanu, care a urcat pe scenă şi a prezentat festivitatea, a ajuns să fie chiar mai slabă decît atunci cînd concura la Sydney 2000.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează