GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  

Bun venit pe noul GSP.ro

Infografia stadionului national este o alta surpriza oferita cititorilor GSP
Infografia stadionului national este o alta surpriza oferita cititorilor GSP

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 17:09

"Noua grafică a siteului e, mai degraba, clasică şi în acord cu simplitatea şi claritatea căutată de un public sleit de culori, de forme şi de agresivitatea de promovare a netului. Fara a renunţa la spectaculozitatea care face savoarea sportului, noua formă a gsp.ro este o declaraţie de site de ziar de calitate", a sintetizat ieri Cătălin Tolontan pe blogul său noul concept al GSP.RO, siteul de sport nr 1 din 2004 şi pînă în prezent.

Simplu, informat, puternic! Acesta este noul GSP. Vă propunem o navigare uşoară pe o structură simplificată de categorii:

- Fotbal

- Internaţional

- Sporturi

- Opinie (bloGSPort)

- Special

- Video (GSP TV)

Oră de oră, cea mai bună echipă de ziarişti din România vă va oferi informaţie sportivă proaspătă pe fiecare dintre secţiunile de mai sus.

În homepage-ul siteului vă vom propune cele mai bune ştiri ale momentului zilei, dar doar o mică parte din informaţia adăugată pe categorii. Aşa că nu ezitaţi să folosiţi meniul siteului pentru a citi ştirile pe fiecare secţiune. Sînteti doar la un click distanţă!

Şi, ca să vă obişnuiţi să navigaţi pe secţiunile noului GSP.RO, vă propunem un concurs prin care veţi avea şansa să navigaţi într-o croazieră de vis. Pentru aceasta, vă provocăm să rezolvaţi quizurile din fiecare secţiune (fotbal / internaţional / sporturi), să vă chemaţi prietenii să vă ajute să strîngeţi şanse, pentru că sînt în joc premii grozave. Puteţi pleca în croazieră pe un vas de lux, puteţi ajunge în aprilie la derby-ul Real Madrid – FC Barcelona, sau puteţi să cîştigaţi unul dintre celelalte premii ale concursului, telefoane inteligente, tablete sau materiale sportive.

Citeşte aici ce a explicat Cătălin Tolontan într-un dialog deschis cu cititorii GSP!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (78)
rauldinamovistu
rauldinamovistu  •  01 Martie 2011, 17:34

Nu trebuie sa schimbat siteul ! STIU CA VRETI SA SCOATE-ti mai multi bani insa era mult mai bine inainte. Toata lumea acum o sa se mute dupa Gsp deoarece aveti prea putine stiri ...nu cum era inainte!

postman22
postman22  •  23 Februarie 2011, 06:28

numai de steaua vb. tot timpul...cand fetele la handbal castigau..voi tot de steaua vb. ....pacat.

jeremiahrivers
jeremiahrivers  •  22 Februarie 2011, 23:37

Si ar mai fi ceva... Eu nu mai cumpar ziarul, insa imi amintesc ca antetul era colorat, deci il puteti pastra, insa intr-o forma mai mata, mai blurata. Ar trebui sa faceti ceva cu reclamele. Nu sunt impotriva lor, fara ele nu se poate, insa ar trebui cumva delimitate printr-un chenar mai gros, un fundal ceva, care sa le scoata in evidenta. Cand deschid pagina, toate se amesteca si nu mai inteleg nimic, totul fiind un amalgam de informatie aparent haotic expusa. Eu folosesc o aplicatie care blocheaza mare parte din reclame, insa mai raman si altele. Un fundal pentru fiecare tip de informatie (stire, cancan, reclama s.a.m.d.) ar fi mai potrivit. Pana la versiunea imbunatatita... Au revoir!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează