GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  STELELE LUI TADICI AU JUCAT SUPERFOTBAL CU LICEENII DIN RM. VÎLCEA

Ce vor fetele?

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Incurajate de Ion Crăciunescu şi tacticizate de Gheorghe Tadici, handbalistele de la Oltchim au debutat ieri cu dreptul în fotbal, într-un meci cu elevii Colegiului " Lahovari" din Rîmnicu Vîlcea

Ce vor fetele? Să joace de la egal cu băieţii, ce altceva? Să simtă gustul Ligii Campionilor din fotbal, după ce au cucerit tot ce se poate cuceri în handbal. Mai ales dacă e vorba de superfete, cum sînt cele antrenate de Tadici, la Vîlcea. Nu e de mirare că Lecuşanu, Meiroşu, Maier şi Beşe au dat ture de încălzire şi au exersat şuturile pe poartă în sala liceului "Lahovari". Puştoaicele din tribună, repede, repede, şi-au făcut loc cu coatele printre băieţi, să stea în faţă. Acum e rîndul lor să se uite la meci şi să-şi dea cu părerea. Sînt fete pe teren! "Chiar joacă fotbal?". Chiar joacă. Unele în echipa liceului, altele în selecţionata vedetelor. Crăciunescu, cavaler! Al fluierului şi nu numai. Dă pase la adversare într-o veselie şi creează tot felul de faze politicoase.

Pe margine, Tadici priveşte cu detaşare olimpiană fotbalul aerian pe care sala îl aplaudă în cascade. Fetele dau mirate cu piciorul în minge, mai-mai să pună mîna şi să încerce o pătrundere din nouă metri. Cel mai bine le ies jocul cu capul şi stopurile pe piept. Rezerva unui puşti ager ca o veveriţă, Luminiţa Huţupan intră în poartă doar în momentele de maximă tensiune. De exemplu, cînd vreo colegă comite henţ şi dublu dribling. Sau cînd Tadici cere nouă metri, iar arbitrul o ţine pe-a lui, cu 11 metri, nici mai mult, nici mai puţin.


Ce vor fetele? Să se distreze şi chiar se distrează, pe bune, lovind cu tot mai multă îndrăzneală balonul şi dîndu-i traiectorii tot mai revoluţionare. Copiii le aplaudă, le scandează numele. Unii îşi iau inima în dinţi şi-l trag de mînecă pe Tadici, să se pozeze cu el. Şi Tadici nu numai că acceptă imediat, dar şi zîmbeşte în poze. E şi normal, ce tată nu s-ar bucura că fetele lui s-au apucat de fotbal?

 

MVP: Atacantul cu lipici
Cel mai bun jucător din echipa Colegiului "Lahovari" a fost ales de Ion Crăciunescu. Fostul arbitru a fost impresionat de stilul incisiv al atacantului de 18 ani Marian Dincă. Puştiul are lipici la minge şi la tacklingurile handbalistelor, e în clasa a XII-a B şi ţine cu Dinamo. Iar despre adversare, are o părere mai mult decît fair-play: "Sînt nişte jucătoare excepţionale. Mă bucur că au venit la noi în liceu, sînt cele mai tari la handbal!".

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  27 Februarie 2008, 11:07

fetele vor p*la

 •  02 Februarie 2008, 10:22

NU fiti rai cu fetele!Nu are Tadici material pentru toate.Apoi sunt multe casatorite,care nu au nevoie de moulica.Fetelor ,faceti ce stiti mai bine HANDBAL.Nu va luati dupa hahalerele care scriu rautati.

 •  02 Februarie 2008, 06:40

Tot nu te-ai sculatara ? Frumoacsa mia cu mucii pe pept..(ca titze..n-ai..)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează