GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  ZIUA REMEMBER PE GSP.RO

De la extaz la agonie: Oţelul - NK Gorica 4-2

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

După un sezon 1996-1997 foarte bun Oţelul termină pe locul 4 şi prinde un loc de Cupa UEFA.

Echipa antrenată atunci de Vasile Simionaş a a întâlnit formaţia slovenă NK Hit Gorica in turul preliminar. Partida tur s-a disputat pe 23 iulie 1997 in Slovenia şi a fost câstigată de Gorica cu 2-0. Gălăţenii au pregătit bine returul si cu un stadion plin erau dornici de revanşă. Echipa condusă din teren de Vali Ştefan a început excelent partida si in minutul 23 handicapul din meciul tur era de deja recuperat.

Ambele goluri au fost marcate de Vali Stefan, cel de-al doilea din lovitură de pedeapsă. Ofensiva gazdelor a continuat şi in repriza secundă Adrian State şi Ion Viorel ducând scorul la 4-0. La acest scor gălătenii erau calificaţi şi se părea că nimic nu se mai poate întâmpla. Era minutul 89 si toată lumea de pe stadionul "Oţelul" aştepta finalul partidei. A venit însă golul lui Protega urmat de cel al lui Demirovic din minutul 90 şi echipa de la Dunăre era eliminată. Pentru Oţelul au evoluat in acea dublă manşă:Stelian Bordeianu, Marin Balint, Vasile Brătianu, Gigi Ion, Tudorel Pelin, Cătălin Tofan, Costin Maleş, Valentin Ştefan, Viorel Tănase, Viorel Ion, Adrian State, Emil Spirea, Constantin Bosânceanu şi Mircea Stanciu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  07 Iulie 2008, 23:53

Am vazut meciul la televizor. Pacat de Otelul!

 •  07 Iulie 2008, 20:47

am vazut atunci, pt prima data, lacrimi pe stadion...

 •  07 Iulie 2008, 18:28

"PT ION VIOREL" Aici ai fost un mare nesimtit si vad ca doresti sa stergi pe jos cu echipa simbol din Galati. Sunt din Bucuresti, si sunt Stelist dar nu pot uita acel meci si sa vazut ca toti jucatorii Otelului si-au dat viata pe teren. Esti jalnic cand spui ce spui despre Otelu Galati.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează