GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  PREMIER GSP

Ediție Specială Premier GSP » Comentăm LIVE derby-ul de titlu din Anglia, Liverpool - Manchester City

Duminică, 10 martie, de la ora 17:30, Premier GSP dedică o ediție specială celui mai așteptat duel din Anglia, Liverpool - Manchester City.
Duminică, 10 martie, de la ora 17:30, Premier GSP dedică o ediție specială celui mai așteptat duel din Anglia, Liverpool - Manchester City.

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 19:20 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 21:07

Duminică, de la ora 17:30, Premier GSP dedică o ediție specială celui mai așteptat duel din Anglia, Liverpool - Manchester City.

Jurnaliștii GSP Alberto Boțoghină, Theodor Jumătate, Adrian Duță și Alexandru Mone vă așteaptă în studioul Gazetei Sporturilor pentru a discuta LIVE, pe toate platformele media GSP, meciul dintre primele două clasate din cel mai spectaculos campionat al lumii.

Dumincă, ora 17:30. Suntem LIVE în timpul meciului Liverpool - Man. City

Primele două clasate se întâlnesc pe Anfield, de la 17:45. "Cormoranii" se pot distanța la 4 puncte de campioana en-titre, în timp ce elevii lui Guardiola vor să își recapete poziția de lideri.

Ambele echipe vin după victorii facile în cupele europene, însă în competiții diferite: Liverpool pleacă cu avantaj confortabil în „dubla” cu Sparta Praga, după 5-1 în Cehia, în timp ce regina Europei, Man. City, s-a calificat fără emoții în „sferturile” Ligii Campionilor, după 6-2 la general cu danezii de la FC Copenhaga.

Vom discuta, de asemenea, despre forma fluctuantă a celor de la Chelsea, șansele „tunarilor” de a ține pasul cu Liverpool și Man. City în cursa pentru primul loc și lupta din ce în ce mai strânsă pentru Top 4.

Te așteptăm să comentăm ceea ce poate fi ultimul duel dintre Pep Guardiola și Jurgen Klopp. Duminică, ora 17;30, live pe GSP.ro și pe canalele de Facebook și YouTube ale Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează