GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FOTBALUL S-A NĂSCUT ÎN CURTEA ŞCOLII

GALERIE FOTO: Selymes, Doroftei şi Prunea au făcut spectacol cu echipa Colegiului "Caragiale" » O pasă furtunoasă

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 23:28

Încă nerefăcut după convocarea la "naţională", domnul Goe a fost marele absent al meciului cu vedetele Astrei. Pe teren au intrat numai copiii cuminţi şi silitori la fotbal, din echipa Colegiului "Caragiale" din Ploieşti. Cuminţi, dar îndrăzneţi, gata de tackling la Doroftei, deşi joacă în sala care-i poartă numele fostului campion mondial.


Încă nerefăcut după convocarea la "naţională", domnul Goe a fost marele absent al meciului cu vedetele Astrei. Pe teren au intrat numai copiii cuminţi şi silitori la fotbal, din echipa Colegiului "Caragiale" din Ploieşti. Cuminţi, dar îndrăzneţi, gata de tackling la Doroftei, deşi joacă în sala care-i poartă numele fostului campion mondial.

Şapcă să fie, dar s-o prindem şi noi!
Tribunele sînt sus, la etaj, fapt pentru care ritualul aruncării şepcilor în tribună devine pragul psihologic al meciului. Şepcile nu sînt aerodinamice. E nevoie de două-trei încercări pînă sînt prinse, ca batistele înaintea turnirului, de puştoaicele din galerie.

D'ale selecţionerilor
O dată depăşită această probă de virtuozitate tehnică, se trece la fotbal. În poarta vedetelor stă veteranul Liliac, cu un cap mai înalt decît transversala, dar puştii încep în forţă şi reuşesc două goluri din faze mobile şi unul din fază fixă. Moment în care i se scandează "Demisia!" selecţionerului Florea. Situaţia va fi analizată în comitetul de urgenţă al şedinţei de sumar, dar, pe surse, am aflat că va fi păstrat pe banca tehnică.

Momente şi schiţe tactice
Dar Selymes îşi readuce echipa în meci, demonstrînd că şi fundaşii pot fi golgeteri. Nu numai golgeteri, ci şi mijlocaşi de creaţie şi coordonatori de joc. Prunea izbuteşte şi el cîteva goluri de portar, iar Cezar Zamfir aleargă din postul de închizător în cel de "vîrf" împins. Fotbal total, asta se joacă şi se aplaudă în Sala "Leonard Doroftei".

Semnează sau le dau anonime?
Puştii se mişcă mai repede, de aceea par mai mulţi. Doi la Primărie, doi la Prefectură, doi la Şcoala de Fete, noroc că în poartă e unul singur. Iar antrenorul Astrei a prins gustul golurilor. Dar nici el, nici colegii de echipă nu scapă de marcajul strîns al copiilor, dornici de autografe pe postere şi poze cu vedetele. Triumful talentului! Şi al camerelor foto digitale!

MVP/ Atacantul 007
Tibor Selymes l-a ales pe cel mai bun jucător din echipa Colegiului "Caragiale". Favoritului tehnicianului Astrei se numeşte George Oprea, atacantul-vedetă al clasei a XII-a D. Ţine cu Astra şi vrea să se devină ofiţer SRI. Dar, pînă să poarte pe tricou numărul 007, Oprea, George Oprea va merge la vară într-o tabăra la Şcoala de Fotbal "Nicolae Dobrin".


Colegiul Naţional "I.L.Caragiale": Iulian Danciu, George Oprea, Ionuţ Oprea, Marin Florin Adrian, Mircea Rusu, Andrei Bobeică, Gabriel Pătraşcu, Adrian Stanciu, Iulian Nedelcu, Marian Oprea A1: Bogdan Neagu, Cătălin Popa, Vasile Szekely

Vedete: Tibor Selymes, Florin Prunea, Leonard Doroftei, Gheorghe Rohat, Gheorghe Liliac, Gabriel Manu, Cezar Zamfir
Gazeta: Ionuţ Curea, Vlad Ispas, Remus Răureanu, Cătălin Gheorghiu, Ionel Luţan, Marius Mărgărit
A1: Adrian Florea, Director de imagine: Liubliana Nedelcu
Arbitri: Constantin Pantilimonescu, Marin Marcel
Comentator Cristian "Zup" Damian
Scor 13-9

Vezi mai jos imagini inedite de la meciul dintre Colegiul "Caragiale" şi vedetele Gazetei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
corsicanus
corsicanus  •  16 Mai 2011, 18:34

si liubliana n-a marcat ? lasa, ca am marcat noi suficient la ea :))

the_rite
the_rite  •  01 Aprilie 2011, 09:05

Misto comentariul! Bravo....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează