GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SPECIAL GSP

Joaca "Finala Fanilor 2"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Puncteaza pentru echipa ta favorita, joaca in retea cu alti useri! GSP si Diff Studios ti-au pregatit un joc antrenant, captivant. Incearca-l!

Fă-ţi cont şi vei obţine un IDunic prin intermediul căruia te poţi autentifica pe toate siteurile din reţeaua GSP!

Loghează-te cu id-ul unic pe www.finalafanilor. gsp.ro şi provoacă-ţi prietenii! Urmăreşte apoi în clasament performanţa echipei tale!

Intră acum pe www.finalafanilor.gsp.ro şi reprezintă echipa ta favorită. TU VEI FACE DIFERENŢA!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  11 Martie 2011, 18:29

Am 11 ani si nu am jucat partea intai dar mi se pare cam ciudat ca sunt doar penaltyuri.Tata are cont si el si e pe primul loc la single player.mi-am facut si eu cont si sunt sigur ca o sa ajung pe 2.

 •  21 Noiembrie 2009, 10:16

unde pot sa gasesc id-ul unic?

 •  05 Februarie 2009, 17:13

stie cineva dc nu imi ia in considerare nici punctele nici meciurile la acest joc?nu pot sa inteleg De Mihai pe 05.02.2009 la 12:06#1

Vezi toate comentariile (6)
Comentează