GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

"Mitică la brutărie" exportat cu duritate la Milano » Dragomir, contestat şi pe San Siro. Spune-i şi tu de ce nu-l mai vrei la LPF!

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 martie 2012 13:56

Suporterii îi explică din nou şefului LPF de ce ar trebui să părăsească postul din fruntea Ligii, intrigaţi de atitudinea pasivă a lui Dragomir în povestea circotecii de la CFR Cluj - Oţelul (2-0)


Noua ispravă a lui Dragomir, care s-a făcut că nu vede circul de la CFR Cluj - Oţelul (2-0), i-a iritat şi mai tare pe fani. Aşa încît campania "Mitică la brutărie" a căpătat un nou motiv pentru ca suporterii să-şi manifeste nemulţumirea pentru modul în care şeful LPF ghidonează Liga 1. Iar preşedintele Ligii a reuşit "performanţa" de a se vedea contestat din ce în ce mai tare chiar şi peste hotare: dovada e inscripţia "Mitică la puşcărie" scrisă chiar pe una dintre porţile de pe San Siro, la Milano!

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIA MITICĂ LA BRUTĂRIE!

Pe site-ul gsp, lumea a continuat să-i arate lui Dragomir de ce ar trebui să părăsească postul de la LPF. Lucian: "Să i se dea şi ăstuia un test IQ, e ruşinos că e acceptat la conducerea Ligii. Lasă-ne să intrăm şi noi în normalitate!". Iar bebejurjescu scrie că "eşti un om cu cel puţin o mie de feţe, eşti fratele mai mare al lui Mircea Sandu. Acum sau mai tîrziu tot pe uşa din dos veţi ieşi din fotbal!".

"Asta-i demnitate? Să ţii de un amărît de scaun?"
Sergiu e chiar mai dur: "Omul ăsta vorbeşte de demnitate, dar el ţine de un amărît de scaun, în timp ce toată lumea îi arată că a distrus totul. Asta e demnitate, Mitică? Te înjoseşti degeaba!". Acelaşi ton mai departe: "Nu ştiu cum puteţi suporta reacţia negativă a publicului. Oamenii de pe stradă vă reneagă, ce mai vreţi? E clar că aţi făcut bani din fotbal, vă ocupaţi numai de găinării, ce mai vreţi? Statuie?" (prăpăstiosul). Punctul pe i îl pune "ovidiu": "Ce mai tura-vura, valea!".

Mesaj de la "colis" pentru Dragomir
De ce trebuie să pleci? Pentru că...
... aşteptăm de la conducătorul LPF să fie un om integru, nu să facă circ
... şeful LPF trebuie să conducă cu profesionalism, nu în stil comunist
... şeful LPF trebuie să fie un om civilizat şi educat, un bun manager, care să tacă şi să facă, nu să ne ofere mizerie


2192 de mesaje adresate lui Dragomir au trimis pînă aseară fanii pe gsp în cadrul campaniei "Mitică la brutărie": pentru Mircea Sandu se expediaseră 1.931 mesaje

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
sunu
sunu  •  29 Martie 2012, 23:56

Ce gunoaie de ziaristi.... la lopata cu voi....

alpin
alpin  •  29 Martie 2012, 23:01
Postat de conecterr pe 29 Martie 2012, 17:55

tu esti un paradox al existentei umane. pretinzi ca faci rost de slujbe in strainatate, insa mai bine de 50% din afirmatiile tale nu au legatura cu logica de baza. In plus..ce e acolo are toate sansele sa fie facuta in Photoshop

Vorbim maine. Am fost foarte ocupat. Acum, pentru Italia se cauta muncitori la pavaje. Cazare si 50 euro pe zi. Sau la mp. Te intereseaza?!

grande.balaci
grande.balaci  •  29 Martie 2012, 20:14

apropos,cei de la milan vor avea terenul suspendat pana la sfarsitul mileniului, pentru banerele si steagurile introduse in arena!in romania, se mai trezeste cate un analfabet si fabrica peste noaptea o lege, care interzice si mersul pe strada in grupuri mai mari de 2 persoane!!!la puscarie,mosneag senil!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează