GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITESTE CE NU AI VAZUT ASEARA LA TV, JOI

Mureşan: "Steaua trebuie să meargă în Liga II şi să se întoarcă mai curată"

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2008 00:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.


Marian Iancu "Cine-i Steaua, cine-i Becali astăzi? Steaua trebuie
depunctată"
"Dacă există probe şi se va dovedi pentru ce erau acei bani, Steaua trebuie retrogradată. Comitetul executiv nu poate face altfel, pentru că nu va mai exista fotbal în România. Este dovada supremă că de cîte ori s-a vorbit şi s-au făcut glume au existat bani daţi şi luaţi. Comitetul executiv poate lua deciziile corecte în spiritul fotbalului. Dacă nu au dovezi toţi procurorii DNA trebuie să îşi dea demisia. Meciul Poli Timişoara - Steaua a fost suspect din punctul meu de vedere, am discutat după meci cu colegii mei şi dacă se va dovedi că banii aceia au fost pentru fotbal, înseamnă că şi atunci au fost folosiţi bani. Steaua trebuie să meargă în Liga a doua şi să se întoarcă mai curată. Sînt sigur că Mircea Sandu nu va trece cu vederea aşa ceva. Astăzi Steaua nu mai este nimic pentru că a luat bătaie de la Iaşi, de la Timişoara. Valoarea competiţiei va creşte fără Steaua, nu va scade. Nu-mi las inteligenţa jignită cu "am fost să cumpărăm terenuri". Retrogradarea Stelei va fi cel mai frumos semn pentru cei care investesc în fotbalul românesc, va fi momentul zero al fotbalului românesc. Retrogradarea Stelei este numai şi numai în mâinile Comitetului Executiv", a spus în direct prin telefon preşedintele Politehnicii Timişoara la Specialul de la Sportro.

George Copos "Procurorii nu pot lua nici o decizie"
"Sînt convins că acei procurori sînt profesionişti şi au probe. Rapid nu-şi doreşte să cîştige vreun punct la masa verde. Mai multe detalii nu ştiu, şi nu pot să mă pronunţ. Eu sînt convins că DNA-ul dacă a luat aceste decizii au şi unele dovezi. Nu sînt de acord cu Gigi Becali că este moral să se dea bani la echipe. Urziceni şi Rapid sînt campioanele morale ale acestui campionat pentru că au jucat toate meciurile pe teren. Cei care judecă acest caz sînt judecătorii, procurorii nu pot lua nici o decizie".

 

Avocatul Cătălin Dancu: "Becali nu riscă nimic"
Avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu, este de părere că patronul Stelei poate să stea liniştit în cazul valizei cu bani. "Becali nu riscă nimic. DNA a pornit greşit cu încadrarea de dare de mită şi cu toate procedurile. Dacă voiau să facă ceva trebuia să realizeze un filaj timp de două săptămîni, apoi să trimită o echipă de procurori la Cluj cu o săptămînă înainte şi apoi să realizeze flagrantul", a spus Dancu la Fanatik Show.

Becali: "In 2005 n-am acceptat un blat cu Braşovul!"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a povestit aseara, în direct la B1 TV, că i-a fost propus un blat la un meci din ultima etapa de campionat, în sezonul 2004-2005.

"Era unu la Braşov, care e acum pe la CFR Cluj, care le face toate jocurile ceferistilor. A venit la mine să facem blat. A venit la mine să-mi spună că dacă dau bani la jucătorii de la Braşov cîştig campionatul, cîte 40.000 la trei jucători. Era ultima etapă şi Steaua juca cu Braşovul, am bătut cu 1-0 prin golul lui Dorinel Munteanu, dar n-am acceptat ce mi-a propus Răzvan Zamfir. M-am consultat cu mai mulţi prieteni şi mi-am dat seama că e ceva necurat. Zamfir de la CFR era un nespălat şi un jegos atunci şi am crezut că l-a pus cineva să facă aşa ceva. Era tovarăş cu Adrian Ilie. În clipele alea eram foarte disperat să iau titlul, dar i-am spus clar că nu dau nimic, că nu vreau. Dacă ar fi acceptat toată echipa, poate dădeam bani. Eram prea disperat în acele momente să-mi dau seama ce fac!", a spus Becali.

"Trică e un dobitoc şi un imbecil care se milogea de mine să plece de la Steaua!"

Gigi Becali l-a atacat si pe jucătorul celor de la CFR Cluj, Eugen Trica. Becali a spus că înainte ca Trică să ajungă în Bulgaria, acesta "se milogea" să-l lase să plece de la Steaua.

"Trică se milogea pe la mine să-l las să plece în Bulgaria şi acum îmi zice să mă duc eu la puşcărie! Trică e un dobitoc, după ce îl înjura lumea peste tot, acum o să-l înjure şi mai mult. E un idiot şi o să vedeţi ce o să se întîmple pe stadioanele din România cînd joacă Trică! Eu l-am lăsat să plece gratis de la Steaua şi uite ce face acum!", a precizat Becali.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
 •  27 Mai 2008, 08:05

Mai e ceva de mirare in Romania? Un infractor isi da cu parerea despre cum ar trebui aplicata legea!Mare e parsivenia ta,belzebut!

 •  23 Mai 2008, 13:11

cat de abject si de ordinar poate sa fie un personaj penal de teapa lui iancu!!! tocmai el, animal nesatul si bandit de drept comun, care a furat palmaresul adevaratei politehnici, punandu'l pe o structura mincinoasa si rusinoasa, cu rezonante meteo-elene-cartieristice, el care spala banii in fotbal, vinde tot ce apuca si ii amageste cu baliverne pe fanii viola, el care a facut blat oficial cu ceahlaul...tocmai el sa'si permita sa jigneasca steaua!?!? traim intr'o societate absolut bolnava!

 •  23 Mai 2008, 13:02

singurele echipe care ar trebui depunctate sunt cele care au aranjat campioana de anul asta: rapid, dinamo, bistrita, uta si bineinteles, asa-zisa campioana, ***cluj

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close