GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CE S-A DISCUTAT ASEARĂ LA TV, MIERCURI

Mureşan: "Titlul s-a decis în această seară"

Articol de - Publicat miercuri, 19 martie 2008 00:00

În studioul emisiunii Special, de la televiziunea Sportro, s-a aflat redactorul Gazetei Sporturilor, Decebal Rădulescu. În direct de la de la palat a intrat finanţatorul Stelei, Gigi Becali, care a discutat despre derbyul cu Rapid, despre viitorul Stelei, dar şi despre fatul că s-a hotărît să nu mai intre în război cu nimeni din lumea fotbalului.

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante ....

Gigi Becali a declarat că şi-a pus speranţe în jucătorii Farului că îi vor încurca pe clujenii de la CFR. "Sînt foarte supărat, pentru că am sperat la 1-0, dar nu a vrut Dumnezeu. Primul gol al CFR-ului a fost din ofsaid, dar nu voi face scandal o săptămînă ca a fost avantajată CFR. Au avut noroc că nu a văzut arbitrul", a spus Becali la Special, care a continuat explicînd de ce nu au reuşit constănţenii mai mult: "Farul e o echipă care joacă frumos. Dar de ce nu au atacat la 2-1? Puteau să mai dea un gol. Ăsta e păcatul echipelor mici".

Finanţatorul Stelei a spus că este decis să nu mai intre în război cu nici un preşedinte de club. "N-o să mai vedeţi la mine ieşirile pe care le aveam pînă acum vizavi de fotbal. Şi copiii noştri se uită la televizor şi o să-şi vadă tatăl jignit. Nu e bine aşa. Am hotărît să nu mă mai cert cu nimeni. O să stau liniştit acasă, să mă uit la fotbal. Dacă voi fi atacat, atunci va fi o dispută particulară. N-o să mă mai vadă copiii la televizor", a declarat Becali.

Gigi Becali a spus că actualul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, va pleca din Ghencea doar dacă îşi va dori el asta. "Pe Lăcătuş nu-l voi da afară niciodată, indiferent de locul din clasament. Cînd va pleca Lăcătuş undeva în străinătate, cred va veni Dan Petrescu. I-am şi zis lui Dan: «Dane, următorul antrenor de la Steaua, după Lăcătuş, tu eşti»", a declarat Becali.

"Dan Petrescu va fi următorul antrenor la Steaua, după Lăcătuş", a spus Gigi Becali la Special de la Sportro. Finaţatorul din Ghencea a continuat cu aprecierile la adresa "Bursucului": "Să mă scuze cei de la Urziceni, dar Dan a făcut din rahat bici. A reuşit să-mi dea emoţii mari cu jucători ca Bordeanu, pe care noi l-am dat afară, cu Galamaz, care părea şi el terminat, cu Mara, care s-a întors din Spania....E al doilea antrenor din ţară, ca valoare, după Lăcătuş".

Finantatorul Stelei spune ca tehnicianul Marius Lacatus are o dilema pentru partida de maine seara, cu Rapid. "Dilema lui Lacatus este ca nu stie daca sa joace cu Habibou sau cu Pepe Moreno titular. Marius m-a intrebat pe mine ce inspiratie am, iar eu i-am zis ca nu ma bag la meciul asta. Dumnezeu ii lumineaza mai mult mintea lui decat mie, eu am pacate", a mentionat Becali.

Horia Ivanovici i-a avut invitati la emisiunea Fanatik Show, de la Telesport pe antrenorul lui Dinamo, Gigi Mulţescu, şi pe cel al Iaşiului, Ionuţ Popa. Au intervenit telefonic finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, preşedintele CFR - ului, Iuliu Mureşan, precum şi tehnicianul clujenilor, Ioan Andone.

Antrenorul echipei Dinamo, Gigi Mulţescu a comentat aspectele controversate din meciul cîştigat pe teren propriu în faţa formaţiei Poli Iaşi: "Vreau să felicit jucătorii pentru atitudinea demonstrată în joc. La noi s-a văzut spiritul de luptător. Cît ţine de Stoican, mi se pare că s-a exagerat. Într-adevăr, a ridicat piciorul, dar jucătorul advers venea din spate şi nu avea cum să-l vadă"

Adrian Porumboiu a comentat meciul pe care echipa sa l-a cîştigat categoric acasă cu Poli Timişoara: "Timişoara să zică merci. Putea fi mult mai mult, cinci, şase...Oricum, echipa a jucat foarte bine, ceea ce pentru noi este îmbucurător. Trebuie să demonstrăm în continuare că ceea ce am făcut astăzi nu este întîmplător. Am fost într-o zi mare"

Preşedintele clubului "alb-vişiniu" a spus că o dată cu victoria în faţa Farului Constanţa, titlul este ca şi decis. "După acest meci pot spune un singur lucru: tilul s-a jucat în această seară, la Cluj!", a spus Mureşan, care a vorbit şi despre meciu Rapid - Steaua: "La acest meci îmi doresc ce este normal, să nu cîştige Steaua. Oricum, pe noi nu ne interesează ce fac alţii, doar să ne luăm punctele noastre".

Într-o intervenţie telefonică, Ioan Andone a comentat henţul de la golul anulat dat de Ruiz în prima repriză a meciului cu Farul: "Eu sînt fericit de modul cum am jucat în a doua repriză. In prima, am albit de tot. Nu a fost henţ la Ruiz. Aşa mi-a spus jucătorul şi eu îi dau credit. Mi-a zis: «Mi s-a oprit pe pulpă, nu pe mînă». Oricum, am jucat ca o echipă de divizia B în prima repriză. Ei au fost periculoşi numai pe contraatac. M-a impresionat Voiculeţ de la ei, cred că e un jucător bun"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
 •  21 Martie 2008, 01:37

Sunt convins ca D-l Slana face infart (decisiv) daca pierde campionatu'! Scapam de el definitiv!Pacat de urmasii lui nascutzi,ca aia nenascutzi i-a halit arrrpiii!

 •  21 Martie 2008, 01:31

Unde era slana asta acum citziva ani? P'n celule ,la pirnaiasi? S-a rincezit slana pa el de cind il poopa-n coor pa' ..arpi!

 •  21 Martie 2008, 01:31

Alt umflat cu E-uri care se rupe'n figuri si face pe victima! Grasimea de pe creier l'a facut sa uite ca a sa echipa nu a fost in stare sa bata niste desculti albanezi si inca viseaza la o victorie contra Stelei. Pace tie...taranoiule!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează