GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  DIALOG LA 30 DE GRADE

Ţiriac a decis să ofere cititorilor Gazetei "singurul meu interviu din ultimii şi din următorii trei ani"

Ion Ţiriac
Ion Ţiriac

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 19:33

Andrei Nourescu l-a găsit pe Ion Ţiriac la Abu Dhabi, într-un decor rupt de ninsoarea de la noi. O altă lume, cu terenuri de golf ale şeicului Mandour, proprietarul lui Manchester City. E soare, cald şi magnatul îi aşteaptă la o masă pe Boris Becker şi pe Luis Figo. Ţiriac vorbeşte despre avantajul lui şi al lui Ilie Năstase de "a lua ce e bun şi din comunism şi din capitalism".

La replica reporterului "Ce a fost bun în comunism?", Ţiriac se încruntă, poate de soare, poate din cauza întrebării: "Şcoala, dragule, şcoala şi patriotismul!". El susţine că multe s-au stricat în sport în aceşti ani şi e supărat pe Mutu, "un jucător mare, indubitabil, dar care nu-şi dă seama ce reprezintă pentru tineri", dar şi, surpriză, pe Agassi.

Încăpăţînat şi sigur pe el, revine la momentul suspendării Andreei Răducan, cînd a pierdut medalia de la Sidney "din cauza unei manipulări" şi dă replica celor care acuză vînătoarea de la Balc.

Tot interviul, amplu şi direct, îl puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei de mîine.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (9)
giubex
giubex  •  23 Februarie 2011, 13:32

mda... Dubai ... soare .... Bals... frig ... mistreti...cu paru cret.......

nikyjmek
nikyjmek  •  22 Februarie 2011, 22:48

asa domnu tiriac,ia explica matale cu ie rumunii puturosi si lenesi si cum esti matale un mare domn care nu te meritam noi si ce mare,mare om de afaceri esti matale ca de aia nu ai nici o fabrica ci doar camatareala bancara si auto,nimic productiv romanesc. si explica ce de cacao e sistemul si justitia romaneasca ca deabia l-ai scos pe tiriac jr din ghearele procurorilor corupti care ii inscenasera trafic si consum de droguri. si neaparat sa ne povestesti cum ajuti romania cand impusti mistreti cu toti bosorogii aia pedofili. in rest toate bune?

andr007
andr007  •  22 Februarie 2011, 18:12

@danihms Nu ma intereseaza pe mine ce face Tiriac cu banii lui, ma intereseaza ca a furat din banii Romaniei. Ca fapt divers atunci cand a fost scandalul de coruptie in tenisul romanesc intrebat de ziaristi despre cheltuielile nejustificate din Brasov Tiriac a raspuns pe un ton agresiv: " Am cheltuieli de 600 000 de dolari pe luna la Madrid, voi nu intelegeti cum merg afacerile". Acum sunt convins ca nu mai investeste la Madrid, ci din contra este pe provit si isi amortizeaza investitia. Si acum ne spune noua ce mare patriot este el.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează