GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  LITUANIA - ROMÂNIA, 6 IUNIE, ORA 21:00 , TVR 1

Un vis împlinit: s-au întîlnit cu Răzvan Lucescu!

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2009 00:00

Cîştigătorii Gazetei, Liviu Niţă şi Daniel Lixandru, au stat trei ore alături de jucătorii echipei naţionale şi de Răzvan Lucescu

Gazeta Sporturilor împreună cu sponsorul "naţionalei", Ursus, şi cu selecţionerul au ales doi cîştigători, din cei 1.094 de participanţi la concursul "Pune-i o întrebare lui Răzvan Lucescu". Premiul? O vizită în cantonamentul echipei naţionale.

Cei doi norocoşi, Daniel Lixandru şi Liviu Niţă, au ajuns miercuri în stabilimentul "tricolorilor" cu o oră înainte ca jucătorii şi Răzvan să înceapă antrenamentul de seară. Nerăbdători şi emoţionaţi, cei doi erau înarmaţi cu markere pentru a lua autografe de la Chivu, Rădoi sau Marica. La ora 18:00 fix "tricolorii" au început să-şi facă apariţia pe terenul de la Mogoşoaia. "Vin băieţii, uite-l pe Coman, pe Săpunaru, uite-l şi pe Raţ, dar unde-i Răzvan? Uite-l, uite-l că vine cu Danciu!", au exclamat cei doi.

Selecţioneri pentru o zi
Au luat loc în tribuna de la Mogoşoaia şi au asistat la toată şedinţa de pregătire. Au stat şi au analizat tactica lui Lucescu şi chiar au încercat să facă primul "11" pentru meciul cu Lituania. "Cred că o să înceapă cu Marica şi Dănciulescu în atac", crede Daniel. "Şi eu cred, nu cred că o să-l bage pe Marius Niculae", adaugă Liviu.  După ce au făcut poze şi au comentat metodele de antrenament ale lui Răzvan, cei doi au stat de vorbă cîteva minute bune cu "Mister".

Punctul culminant: întîlnirea cu Răzvan
"Răzvan, mi-am dorit de mult să te cunosc, sînt un mare admirator al tău. Sînt bucuros că am şansa asta unică, e un moment extraordinar!", i-a spus Daniel selecţionerului. "E o întîlnire de vis, nu am cum să uit aşa ceva!", spune şi Liviu.

"Vă mulţumesc că mi-aţi pus întrebări şi vă felicit pentru că, din peste 1.000 de participanţi voi doi sînteţi aici. Sper să fiţi mereu alături de echipa naţională, pentru că avem mare nevoie de voi, de suporteri", le-a transmis Răzvan celor doi. A urmat o şedinţă foto realizată de fotoreporterul Gazetei, autografe şi multe amintiri plăcute, de la o întîlnire cu jucătorii şi antrenorul echipei naţionale.

» O să optați pentru un singur sistem de joc sau o să-l schimbați în funcție de adversar? Avem suficienți jucători care se pot adapta bine la mai multe sisteme de joc? (nita liviu)

» Care va fi discursul pe care îl vei avea la prima întîlnire cu toți tricolorii? (Dan)

NOUĂ NE PASĂ DE SPORT. POATE PREA MULT!

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (8)
salageanmd
salageanmd  •  12 Mai 2010, 12:16

Pai bine mai Meatloaf fi si tu mai intelegator, omul daca tot a ajuns sa fie vazut s-a gandit sa porneasca un trend nou :)

 •  24 August 2009, 22:09

Nu ţin să ştirbesc din meritele acetui om de excepţie care este Răzvan. Dar permiteti-mi o confidenţă mică. De multe ori, cînd îl văd, îmi amintesc o poză din revista "Sport", mititel-mititel, în braţele unui tătic căpitan de echipă naţională... // Nu ştiu de ce îmi şterg o lacrimă, apoi mă bucur o dată în plus de succesele lui Lucescu jr., convins că ele nu se vor opri aici. PS Dacă Piţi are de la nivelul atins doar varianta coborîşului, drumul simt că

 •  23 Iunie 2009, 16:19
Postat de meatloaf pe 04 Iunie 2009, 18:54

Niste intrebari lipsite de sens pe placul gesepistilor ... evident ca intrebarile pertinente si de bun simt ale fanilor au fost inlaturate pentru a face locul prietenilor acestei fituici!

sper ca rapidisti sa nu fie reprezentati de oameni prosti ca tine ....care a fost intrebarea ta aia inteligenta care nu a fost aleasa!: ? "daca fotbalul se joca cu mingea rotunda " meatloaf ...trage apa ca pute a carne imputita ,sau inchide gura !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează