GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată nominalizații pentru aprilie 2023

Articol de , - Publicat luni, 01 mai 2023 14:05 / Actualizat luni, 01 mai 2023 14:18

Astăzi începe procedura de vot pentru acordarea trofeelor "Jucătorul lunii aprilie" și "Antrenorul lunii aprilie" 2023 în cadrul proiectului „Cei mai buni”.

A căzut cortina peste aprilie, o lună plină de fotbal, cu meciuri strânse, reușite spectaculoase și goluri de generic. Play-off-ul e mai incendiar ca niciodată, iar bătălia pentru salvarea de la retrogradare se joacă pe muchie de cuțit.

Emoțiile au pus stăpânire pe echipe, jucători și antrenori, iar cei mai buni s-au remarcat și de această dată. Așa că Gazeta Sporturilor deschide procedura de vot în proiectul "Cei mai buni" pentru luna aprilie 2023.

Jucătorul lunii aprilie 2023 - nominalizări

Pentru trofeul "Jucătorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • Florinel Coman (FCSB). Uşor-uşor, revine la forma de dinainte de accidentare. Luna aprilie a fost una foarte bună pentru el: a marcat de 3 ori şi a oferit un assist, toate cele 4 reuşite ofensive fiind decisive în parcursul bun realizat de roş-albaştri în play-off.
  • Marius Ștefănescu (Sepsi). Golgheterul-surpriză din play-off, fază în care a marcat de 4 ori. A fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în victoria spectaculoasă reuşită de Sepsi în semifinala Cupei, 3-0 cu CFR, rezultat care le-a adus covăsnenilor o nouă prezenţă în finala competiţiei.
  • Ștefan Târnovanu (FCSB). În sfârșit, steliștii nu mai au nicio emoție în poartă, uitând de coșmarul Andrei Vlad. Ștefan a făcut două partide mari, la Sf. Ghoerghe şi Craiova, de fiecare dată fiind declarat "Jucătorul meciului". Intervenţiile lui au ţinut-o pe FCSB în lupta pentru titlu.
  • Aurelian Chițu (FCU Craiova). A marcat de 3 ori în cea mai importantă victorie reuşită de FCU Craiova în aprilie, 3-1 pe terenul celor de la U Cluj. Apoi a înscris în cel mai spectaculos meci din play-out, 3-3 cu FC Voluntari, iar Craiova lui Mititelu termină luna pe prima poziție în play-out.
  • Andrea Compagno (FCSB). Este vârful de careu pe care roş-albaştrii l-au căutat în ultimii ani și, în sfârșit, l-au găsit. A înscris de trei ori în aprilie şi a ajuns la 19 reuşite pe prima scenă fotbalistică. Rămâne principalul favorit în lupta pentru titlul de golgheter al sezonului de L1.

Pe lista preliminară au mai fost: Radu Drăguşin (Genoa), Elvir Koljici (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul), Daniel Paraschiv (Hermannstadt) și Alexandru Chipciu (U Cluj).

Antrenorul lunii aprilie 2023 - nominalizări

Pentru trofeul "Antrenorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj). Sub conducerea lui, clujenii au avut o lună aprilie foarte bună: s-au calificat în finala Cupei României, după ce au trecut de Hermannstadt şi UTA Arad. În campionat au luat o opţiune serioasă în lupta pentru salvarea de la retrogradare: victorii cu Petrolul și Mioveni.
  • Gheorghe Hagi (Farul). Parcursul Farului din acest sezon este unul remarcabil şi ar putea deveni de poveste! "Regele" a construit o echipă de temut, care domină campionatul şi se află la doar 4 etape de câştigarea unui titlu nesperat la începutul campionatului.
  • Elias Charalambous (FCSB). Adus ca un paravan în războiul legat de licenţa PRO cu FRF, a câştigat rapid vestiarul, dovadă fiind şi declaraţiile de după meciuri. Cu el pe bancă, FCSB a reuşit 3 victorii, o remiză şi a pierdut doar în Giuleşti.

Pe lista preliminară au mai fost: Cosmin Olăroiu (Al Sharjah), Marius Măldărășanu (Hermannstadt), Cristiano Bergodi (Sepsi), Ladislau Boloni (Metz) și Leo Grozavu (Poli Iași).

Cum vom alege „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
oskforever
oskforever  •  02 Mai 2023, 17:27
Postat de raul1985 pe 02 Mai 2023, 09:50

Este o jignire adusa fotbalului romanesc (ce a mai ramas din el) sa-l propui la antrenorul lunii pe Charalambous.

Bonus prietene, Carabonus :D

raul1985
raul1985  •  02 Mai 2023, 09:50

Este o jignire adusa fotbalului romanesc (ce a mai ramas din el) sa-l propui la antrenorul lunii pe Charalambous.

Hcm27
Hcm27  •  01 Mai 2023, 23:51

N-aveti minte!În loc de Ilie Haralambie, a se citi Coana Domnica!Nominalizarile sunt proaste!Sabau îmi pare singura ok.Daca nu, votați regele, iar!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează