GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DRAMĂ

Azi se împlineşte un an de la moartea lui Marian Cozma!

Marian Cozma, Cozma
Marian Cozma, Cozma

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Un an a trecut de la decesul handbalistului Marian Cozma. Un an în care dosarul crimei a adunat peste trei mii de pagini, dar pare să fie departe de finalizare.

Trei lovituri de cuţit au curmat viaţa lui Marian Cozma în urmă cu un an, la ora 03:00, în Veszprem. Handbaliştii campioanei Ungariei, MKB Veszprem se aflau la botezul copilului coechipierului Gergo Ivancsik. La restaurantul Patriota Lokal, jucătorii s-au distrat şi au dansat.
Specialistul GSP în handbal, Marian Ursescu, a vorbit despre decesul lui Marian Cozma   (video)

Marian Cozma a fost înjunghiat în inimă şi în rinichi într-un interval de 49 de secunde cu două cuţite diferite, se arăta la acea vreme în raportul anchetatorilor. Totul a pornit de la o altercaţie cu un grup de rromi, în care victime au căzut Cozma, Ivan Pesici şi Zarko Sesum.
Mama lui Marian Cozma a retrăit ultima discuţie cu fiul ei   (video)

Coechipierii săi de la echipa naţională au fost devastaţi la aflarea veştii. Cel mai bun prieten al său, Rareş Jurcă, a avut dificultăţi în  a concepe pierderea lui Marian: ”M-a sunat prietena lui Marian de pe telefonul lui. Era ciudat să aud o voce de femeie de pe numărul său. Mi-a spus că e la spital, am vobit şi cu Ilyeş şi mi-a spus ce s-a întîmplat. Am înţeles că s-au simţit bine toată seara, iar cineva s-a legat de el şi apoi s-a întîmplat ce s-a întîmplat", spunea Jurcă la GSP TV.

Căpitanul Stelei, Viorel Mazilu, a rămas şocat la aflarea veştii şi a încercat să îl apeleze pe handbalist, "nu mi-a răspuns nimeni...". Vezi imagini cu ultimele clipe de viaţă ale lui Marian Cozma.


La o lună de la moartea lui Marian Cozma, GSP a investigat la Veszprem circumstanţele tulburi ale uciderii handbalistului. Varianta unei agresiuni transformate în asasinat comandat a fost confirmată din mai multe surse

ANCHETA GAZETEI SPORTURILOR

Unul dintre acuzaţi în cazul uciderii lui Marian Cozma: "Am curaj să mă uit în ochii lui Petre Cozma!" :O

Dezvăluirile şocante ale ucigaşului: "M-a enervat stilul lui de dans!" :O

Fusese înjunghiat şi în 2005
În 2005, pe cînd evolua la Dinamo, Marian Cozma a fost atacat în apropiere de casă de un grup de suporteri. "M-au întrebat dacă eu sînt Cozma de la Dinamo şi unul dintre ei mi-a înfipt cuţitul în spate", a declarat atunci Marian. A avut o plagă, în apropierea coloanei vertebrale, de 8 centimetri lungime şi 3 centimetri adîncime. Internat de urgenţă în spital, Cozma şi-a revenit miraculos imediat şi a reintrat la scurt timp pe teren.

A jucat numai la Dinamo şi Veszprem
Marian Cozma a jucat la doar două cluburi: Dinamo Baumit Bucureşti şi MKB Veszprem. A ajuns la Dinamo în 2002, impunîndu-se repede ca titular. Evoluţiile din cupele europene au atras repede atenţia marilor cluburi din Europa. Cu formaţia din Ştefan cel Mare a ajuns pînă în semifinalele Cupei EHF în 2004 şi apoi a evoluat în Liga Campionilor.

În 2006 a semnat cu MKB Veszprem, campioana Ungariei. Deşi juca pe acelaşi post cu Gyula Gal, titularul naţionalei Ungariei, românul i-a luat faţa acestuia şi a devenit titular. Sezonul trecut a cîştigat cu Veszprem Cupa Cupelor, înscriind 22 de goluri în drumul spre trofeu. În echipa naţională a debutat în 2005 şi a adunat de atunci 60 de selecţii. După Mondialul din Croaţia, disputat în luna ianuarie, a anunţat că nu va mai juca pentru România, supărat că antrenorul Aihan Omer l-a folosit prea puţin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
red_dog1982
red_dog1982  •  08 Februarie 2010, 12:36

ODIHNESTE-TE IN PACE,PASARILA!CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!

 •  08 Februarie 2010, 11:15
Postat de pe 08 Februarie 2010, 08:23

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 •  08 Februarie 2010, 09:57

daca a debutat la nationala in 2009 si a murit in februarie 2009....cand credeti voi ca a adunat Marian 60 de meciuri la nationala ??? mai informati-va !!!! In rest....Nu te vom uita niciodata, Marian !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează