GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Peluza sud a stadionului Dinamo va purta numele lui Marian Cozma

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

La sediul clubului Dinamo s-au adunat deja cîteva zeci de persoane care aşteaptă sosirea cortegiului funerar în care se află trupul neînsufleţit al lui Marian Cozma, programată pentru ora 10:30.

În altă ordine de idei, conducerea grupării alb-roşii intenţionează să dea peluzei sud a stadionului din Ştefan cel Mare numele fostului handbalist, precum şi să dezvelească un bust în memoria lui Marian Cozma.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  13 Februarie 2009, 15:41

Sunt de acord cu Cristian, sala de handbal ar trebui sa se numeasca Marian Cozma nu peluza sud. Au fost fotbalisti dinamovisti care sunt considerate legende in cadrul clubului , daca chiar ar vrea sa dea un nume peluzei ar trebui sa aleaga pe unul dintre ei. RIP Marian.

 •  13 Februarie 2009, 15:11

sa-i puna numele misa klein, piti varga, ozon, nicusor. sunt destui.

 •  13 Februarie 2009, 15:04

cand o sa moara Dinu sau altul (Doamne fereste!), ce-o sa faca cei de la Dinamo? „al doilea sfert (de la stanga la dreapta) din peluza sud - sfertul Cornel Dinu”?? pai unde ajungem asa?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează