GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  #COLECTIV

"Mi-au dat lacrimile, atunci și acum!" » O ediție specială a Gazetei cu dezvăluiri care zguduie ancheta de la Colectiv » Familiile victimelor trebuie să știe adevărul!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 09:56

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor, disponibilă la chioșcuri și în platforma digitală, publică trei pagini impresionante de anchetă despre tragedia de la Colectiv.

Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan au găsit proba care leagă incendiul de la clubul bucureștean de instituțiile menite să supravegheze aplicarea legii în cazul unor dezastre.

Pentru prima oară de la tragedie, declarațiile autorităților sînt combătute cu dovezi clare. Practic, din Gazeta de azi, familiile victimelor află cum instituțiile statului și-au ascuns incompetența.

Un adevăr dur, care i-a emoționat pe oameni și care va influența ancheta. Toată lumea se întreabă de ce pompierii n-au fost la Colectiv, dacă știau de club cu mai bine de o lună înainte!

"Catastrofa ar fi fost evitată dacă ei și-ar fi făcut treaba", spune un cititor pe blogul lui Cătălin Tolontan.

"Mi-au dat lacrimile. Atunci si acum..." scrie și userul Luk.

"sus in ceruri sunt 60 de suflete care asteapta ceva mai mult decat raspunsul hidos de pana acum al lui arafat,oprea si restul personajelor toxice care odata ce se vad cocotati pe scaune mari se cred dumnezei si ne cred prosti pe toti", adaugă userul razvan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1661974530710954
Gagaie Momaie  •  25 Noiembrie 2015, 11:23

Mesaj către arafat : 1. Tragedia din apuseni 2. Lacul Siudghiol. 3. Femeia de pe bloc , aducere saltea de la arges. 4. Planorul. 5. Colectiv. Mai sunt necesare argumente pentru demisie? După parerea mea nu. arafat, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează