GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Adrian Iencsi este invitatul lui Alberto Boțoghină la GSP Live.

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 07:38 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 07:38

Alberto Boțoghină revine cu o nouă ediție marca GSP Live, unde îl va avea ca invitat pe Adrian Iencsi.

România a obținut aseară un egal nesperat la Lucerna, după un joc extrem de slab, elvețienii distrându-se pe teren timp de 80 minute. Aceștia au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri dat de „dubla” lui Amdouni și au ratat mai multe șanse importante în partea secundă, în timp ce ai noștri păreau să se mulțumească cu o înfrângere la un scor onorabil.

Intrările lui Mihăilă și Moruțan au schimbat cursul partidei, cel de-al doilea servindu-l perfect la două faze pe jucătorul Parmei, ale cărui două execuții l-au lăsat fără replică pe Sommer, iar România rămâne neînvinsă în grupa I de calificări pentru Campionatul European din Germania.

Analizăm cele întâmplate aseară alături de Alberto Boțoghină și fostul internațional Adrian Iencsi în cadrul matinalului GSP de astăzi. Totodată, vom prefața și partidele „tricolorilor” mici de la Campionatul European Under-21, desfășurat în România și Georgia, unde băieții lui Emil Săndoi vor da piept cu Spania, Ucraina și Croația în faza grupelor.

Emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube, pagina de Facebook, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează