GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Alexandru Barbu, Ovidiu Ioanițoaia și Raul Rusescu analizează subiectele momentului în Superliga

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2024 09:19 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 11:07

Raul Rusescu, noul transfer al GSP Live, va fi pentru a doua oară invitatul lui Alexandru Barbu la emisiunea realizată din studio-ul Gazetei Sporturilor, GSP Live. Cei doi vor analiza situația din campionatul intern, unde se joacă la foc automat, astăzi fiind debutul etapei cu numărul 29, după ce ieri FCSB s-a impus la Voluntari, 2-1 în ultima partidă a etapei 28.

Vom prefața etapa ce începe astăzi cu duelul din „Copou”, Poli Iași - Dinamo, dispută cu valențe importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Printre cele mai interesante dueluri ale rundei, se numără Farul - CFR Cluj, FCSB - Petrolul sau Universitatea Craiova - Rapid.

Analizăm și ce s-a întâmplat în etapa 28: FCSB își menține avantajul de 10 puncte în fața Rapidului, CFR scapă puncte importante la Galați, Rapid a făcut demonstrație de forță în Giulești cu UTA, 4-1, Dinamo a obținut o victorie importantă, 1-0 cu Hermannstadt, iar Universitatea Craiova s-a impus în cel mai spectaculos meci al etapei pe „Ilie Oană”, 3-2.

Emisiunea va începe la ora 11 și poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează