GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIMUL ZIAR 3D DIN ROMÂNIA

Angelo Niculescu a comentat apariţia Gazetei 3D: "Parcă respiră şi mişcă"

Articol de , - Publicat vineri, 02 iulie 2010 00:00

Oamenii de sport de toate vîrstele au comentat ieri apariţia Gazetei Sporturilor 3D, premieră pentru presa sportivă din România.

Gazeta 3D nu i-a fascinat doar pe tinerii conectaţi la tehnologia modernă. Selecţionerul României din Mexico '70, Angelo Niculescu, a demonstrat că nu e mai prejos decît maestrul Radu Beligan, care, la 91 de ani, foloseşte dispozitivul de internet banking.

După un "minim instructaj", fostul antrenor în vîrstă de 88 de ani şi-a pus ochelarii speciali şi a plonjat fascinat în paginile Gazetei tridimensionale. În timp ce privea imaginile 3D, nea Angelo făcea scurte comentarii: "Atmosfera e naturală!", "Ia uite, parcă simt cum Luis Fabiano respiră şi mişcă lîngă mine!". "E un progres imens", a concluzionat selecţionerul de la Guadalajara, răsfoind nostalgic prin arhiva gălbuie a Gazetei din 1970.

8 + 1 X 3D
Componentele lotului olimpic de canotaj al României s-au înghesuit şi ele să vadă inovaţia GSP. Campioanele Europei din barca de 8 plus 1 au fost realmente entuziasmate! "Uite ce tare se vede reclama asta! Zici că ţii sticla de bere în mînă", s-a mirat Eniko Mironcic. Adelina Cojocariu a întins ziarul pe iarbă ca să privească mai bine. "Foarte tare! Păstrăm ochelarii să mergem la film", a adăugat Camelia Lupaşcu. "După Mondialele din acest an, vrem şi noi o poză 3D în ziar" a fost dorinţa Roxanei Cogianu.

Crăciunescu n-a mai găsit ziarul
Fostul arbitru nu a mai găsit ieri dimineaţă Gazeta Sporturilor la chioşcurile din centrul Bucureştiului. Ion Crăciunescu s-a urcat pe bicicletă şi a venit la redacţia GSP pentru a obţine un exemplar cu ochelari 3D. "Este un demers interesant. Am fost curios să văd cum arată Gazeta". (Cristian Otopeanu)

"Gazeta ţine pasul cu tehnologia şi este o schimbare binevenită. Eu şi copilul meu sîntem mari amatori de 3D. Felicitări!"
Gabi Balint, selecţionerul Moldovei

"Ziarul e foarte frumos. E mare diferenţă faţă de unul pe care îl am acasă, de la Mexico 70'. Atunci aveam emblema ţării prinsă de tricou cu ac de siguranţă, acum mă uit pe ziar 3D"
Liţă Dumitru, fost internaţional

"Am văzut ziarul în acest format, e foarte interesant, chiar mi-a plăcut. Ar fi super să mai scoateţi Gazeta în 3D"

Ilie Năstase, fost tenismen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
doris2001
doris2001  •  02 Iulie 2010, 21:34

Se pot vedea f. bine si filme 3D cu ochelarii aia !

r3mus_dinamovistu
r3mus_dinamovistu  •  02 Iulie 2010, 13:55

nesimtitior la pitesti nu a fost nici urma de gsp 3d. ...numai prosport a fost peste tot....rusine rusine rusine sa va fie

duckzila
duckzila  •  02 Iulie 2010, 13:50

sunteti PATETICI!!! ..vorba celui de mai jos...cumperi ziaru sa te uiti la poze...la ce nivel s a ajuns...asta se vinde...poza...cine mai e interesat sa citeasca...o poza o intelege tot bouuu nu?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează