GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SOLIDARITATE

Antena 3 şi Observator iniţiază campania "Lacrimi pentru îngeri"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Jurnaliştii de la Antena3 şi Observator Antena 1 declanseaza campania "Lacrimi pentru îngeri"  prin care solicită Guvernului României instituirea doliului naţional în memoria copiiilor care au murit în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti.

Campania cere doliu pentru intreg sistemul sanitar românesc si doliu naţional pentru toate victimele nevinovate ale spitalelor din România.

Miercuri, 18 august, jurnalistii Antena 3 si Observator vor depune flori si vor aprinde lumanari la maternitatea Giulesti si ii invita pe toti romanii sa li se alature. De asemenea, tot miercuri, la ora 22, ii invitam pe romanii din toata tara care vor sa se implice in aceasta campanie sa stinga luminile in semn de solidaritate.

Telespectatorii sunt invitaţi să se alăture campaniei "Lacrimi pentru îngeri" exprimându-şi opiniile în scris la adresa de mail [email protected]

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
pusok_elisabeta
pusok_elisabeta  •  18 August 2010, 22:20

Condoleanta familiilor indurerate!probabil asa incep mesajele tuturor,dar in sufletul acestor parinti exista o durere imensa pe care nici un alt om nu il poate simti!am o fetita de un si ii multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa!suntem alaaturi de acesti parinti le dorim putere sa treaca peste aceasta drama,dormiti in pace ingeri dragi sa ne vegheati de acolo dintre ingeri!

v3rrra
v3rrra  •  18 August 2010, 21:41

imunitate, scuze, am scris repede

v3rrra
v3rrra  •  18 August 2010, 21:40

din pacate, alesii nostri cu inunitate politica, au si inunitate la durerea provocata de ei, ne consolam singuri, plangem iar, si tot asa, rugandu-ne sa nu ni se intample noua.si daca se intampla, tot la consoare ajungem. trebuie sa punem STOP NEPASARII.sa ne unim, sa nu ne mai fie frica de ei, ar trebui sa le fie lor frica de noi, dar....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează