GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GALA

Azi, supergală M1 în direct pe GSP TV şi aici, pe GSP.ro! Legenda MMA, Fedor Emelianenko, are o înfruntare de zile mari

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 14:36

GSP TV şi GSP.RO îţi oferă un spectacol de arte marţiale, pe 21 iunie, ora 19:00! Cele mai tari nume din sporturile de contact se vor înfrunta în Sankt-Petersburg, după programul afişat mai sus, în galeria foto!

Cvintuplul campion MMA, Fedor Emelianenko, se bate azi, de la 19:00, in direct la GSPTV intr-o competitie transmisa din Palatul de Gheata de la Sankt Petersburg. Intr-o gala de zile mari, "Ultimul Imparat" Emelianenko il intalneste pe brazilianul Pedro Rizzo. 9 ciocniri in trei ore. 9 meciuri cu bataie adevarata! VIDEO AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
zazy
zazy  •  21 Iunie 2012, 18:49

Pedro Rizzo s-a retras din mma de 2 ani , acuma revine special sa se bata cu Fedor, probabil o sa il faca ko Emelianenko..

thereem
thereem  •  21 Iunie 2012, 13:00
Postat de maistor_kokir pe 20 Iunie 2012, 18:20

tre sa revin, uitandu-ma pe wikipedia, pedro rizzo are la activ si meciuri mari,si victorii cu luptatori consacrati , de pilda in urma cu 13 ani l-a batut la puncte pe Coleman , l-a facut KO cu punches pe Josh Barnett , e drept acum are 38 de ani,mi-a ramas in minte doar cele doua meciuri in care eu l-am vazut ...bataile luate cu luptatorii rusi ...

da,ca nume a fost ceva pedro rizzo asta,s-a batut si pt titlu prin ufc.....dar acum e doar un muritor de foame adus sa fie batut de "marele" fedor. Gen garry goodridge asa :)

hristac
hristac  •  21 Iunie 2012, 11:37

e un inceput ! daca va "bagati" si pe box... excelent ! este foarte scumpa transmisia galelor din state ? la box ma refer ! chiar voi deveni fan al g.s.p-ului daca dati si ceva box .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close