SPORTURI  »  BASCHET  »  PLAY-OFF NBA

Boston Celtics, la un pas să fie eliminată din play-off. Miami conduce cu 3-1 la general

Heat mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge în finala Conferinței de Est în NBA
Heat mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge în finala Conferinței de Est în NBA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2011 16:00

În această noapte, de la ora 02:00, Dolce Sport transmite în format High Definition meciul 5 din semifinala Conferinţei de Est a play-off-ului NBA, dintre Miami Heat şi Boston Celtics. Este întîlnirea-şoc a seriei, Miami conduce cu 3-1 la general şi, în cazul unei victorii, ar putea să-i scoată din competiţie pe cei de la Boston, cea mai galonată echipă din NBA, posesoarea celor mai multe titluri şi vicecampioana ultimei ediţii.


Ar fi o mare surpriză, după eliminarea campioanei Los Angeles Lakers de către Dallas Mavericks, cu scorul general de 4-0.

În întîlnirea Miami - Boston pot fi văzute la lucru mari vedete NBA, precum LeBron James, Dwayne Wade, Chris Bosch (Heat) sau Kevin Garnett, Paul Pierce, Ray Allen, Rajon Rondo şi veteranul Ligii, Shaquille O’Neal (toţi la Celtics).

Meciul Miami Heat - Boston Celtics va fi prima partidă din NBA transmisă în format High Definition 1080i în România.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
vipdanciu
vipdanciu  •  11 Mai 2011, 18:24

pai degeaba era favorita dak dadea rateuri in campionat..si eu sunt fan heat dar nu ma asteptam sa castige de anul asta..de anul viitor knd o sa se solidifice relatiile dintre jucatori...iar bostonul e ca ac milan-ul:))..bosorogi care ink mai stiu si isi dau ultima suflare..

engelmaschine
engelmaschine  •  11 Mai 2011, 16:41

ce asa mare surpriza ar fi daca i-ar elimina Miami? pai Miami era favorita sa castige titlul NBA inca de la inceputul sezonului, ei era cotati cu prima sansa. Istoria e istorie, face bine marketingului, insa in teren sunt jucatorii de acum, iar Garnet sau Shaq nu se mai pot sompara cu Wade sau James!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează