GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Clubul Campionilor revine la Eurosport!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Clubul Campionilor revine pentru cel de-al doilea sezon incepand din 13 septembrie, oferind fanilor cele mai bune momente din fotbalul european, lunea de la 19:45 – 21:15! In aceasta vara, renumitul antrenor de la Arsenal, Arsène Wenger, a fost ales pentru a impartasi telespectatorilor vasta sa experientale.

 

UEFA Liga Campionilor:
Avand acces la imagini din cadrul tuturor partidelor din acest sezon, Eurosport  va oferi o avancronica completa, dar si analiza tuturor etapelor. Mai mult decat atat, Eurosport va trimite echipe la fata locului pentru a urmari cele mai importante partide ale saptamanii. Sesiuni de antrenamente, conferinte de presa, reportaje din culise, analize, cele mai noi stiri si interviuri... telespectatorii nu vor rata nici un moment! Arsène Wenge va comenta cele mai bune partide, dar si jocul in sine.

UEFA Europa League:
Ample transmisiuni din cadrul evenimentului.

Ligile interne din Europa
O imagine completa a celor mai bune ligi interne din Europa.

Luni, 13 septembrie, Clubul Campionilor se va axa pe partida FC Twente – FC Internazionale Milano cu o analiza a sfarsitului de extrasezon al campionilor europeni: sfarsitul domniei lui José Mourinho si sosirea lui Rafael Benitez.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează