GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TVR 1

Cosmin Cernat explică motivele demisiei: "O parte a presei a aruncat cu piatra, într-un exerciţiu schizofrenic"

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 14:45

UPDATE Cosmin Cernat a explicat motivele demisiei din poziţia de director al Departamentului Sport al TVR: "Am decis să demisionez. După săptămîni întregi, în care o parte a presei, extrem de tabloidizată, a considerat că trebuie să ridice piatra (mai degrabă cataroaie) şi să arunce, într-un exerciţiu de o frenezie diabolică, vecin cu schizofrenia, în instituţii şi oameni, am decis să mă retrag din televiziunea publică".

Citeşte AICI ce a mai spus Cernat, într-o scrisoare trimisă către paginademedia.ro

---------------------

Cosmin Cernat a demisionat azi din poziţia de director al Departamentului Sport al TVR, conform hotnews.ro. Cererea lui include şi formula "Fără perioadă de preaviz", ceea ce înseamnă că ea devine activă de astăzi, după ce Radu Călin Cristea, directorul general interimar al TVR a fost de acord cu ea.

Cernat renunţă nu doar la statutul de şef, ci şi la cel de angajat al televiziunii publice. Demisia lui Cernat vine după implicarea în scandalul contractului bizar pe care TVR l-a încheiat cu DolceSport, cu încredinţarea directă către Romtelecom a drepturilor TV pentru mai multe evenimente sportive, între care Euro 2012 şi Olimpiada de la Londra.

Tăiat de pe lista de la Olimpiadă
Ieri, Cosmin Cernat a fost tăiat de pe lista delegaţiei TVR pentru Olimpiadă, unde urma să conducă întreaga trupă a televiziunii publice! Locul său pe durata JO a fost luat de Constantin Şerbu, unul dintre producătorii de la Sport, care a mai lucrat inclusive în staff-ul ultimelor Jocuri de iarnă (Vancouver, 2010).

Favorit să preia postul este Marius Mitran
După demisia lui Cernat, favorit să-i succeadă este Marius Mitran, promovat în TVR chiar de Cernat, scrie Evenimentul Zilei.

Legăturile lui Mitran cu TVR sînt vechi. Soţia sa lucrează acolo de peste un deceniu, iar prin 2005 l-a propus directoarei Zvirjinski. Mitran este colaborator Digi Sport, unde activează în paralel cu postul public de televiziune.

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (31)
lightblue
lightblue  •  04 Iulie 2012, 10:17
Postat de spivak pe 03 Iulie 2012, 20:17

Există cineva mai plicticos şi mai netalentat decât acest Mitran?

Tu :)

dreamer123
dreamer123  •  04 Iulie 2012, 03:36

la puscarie mutantule

ildiavolo
ildiavolo  •  04 Iulie 2012, 00:23

Cernat date'n mortii matii.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează