GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DINAMO

live Dănciulescu e invitatul lui Ștucan la GSP Live: „Sper să apară buldozerele”

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 09:12 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 09:24

Ionel Dănciulescu este invitatul zilei la GSP Live, astăzi, de la 09:01.

LIVE | Ionel Dănciulescu e invitatul lui Costin Ștucan

Cel supranumit „Danciu-gol” este recordman în ceea ce privește prezențele la nivel de Liga 1, 515 și al doilea cel mai bun marcator din istoria campionatului românesc cu 214 goluri, fiind devansat doar de Dudu Georgescu. A jucat pentru marile echipe bucureștene, Dinamo și Steaua, trecându-și în palmares cinci titluri de campion, patru Cupe ale României și două Supercupe. A fost de două ori golgheterul campionatului și fotbalistul anului în analiza Gazetei Sporturilor din anul 2004, în care a câștigat eventul cu Dinamo, antrenată de Ioan Andone la acea vreme.

A fost martor la unele dintre cele mai importante momente ale „câinilor roșii” din ultimele două decenii: ultimele titluri, cupe, Liberec, Lazio, participări în cupele europene sau victorii în derby-uri.

În emisiunea din această dimineață, vom rememora alături de „corbul” Dănciulescu unele dintre momentele importante din cariera sa, vom depana amintiri ale acestuia cu antrenorii sau colegii, însă vom discuta și despre actualitățile din fotbalul românesc: cine va ieși campioană în Superligă, Farul sau FCSB, lupta de la retrogradare în care este implicat și unul dintre foștii săi antrenori, Mircea Rednic, situația de la Dinamo și șansele echipei lui Burcă la baraj, precum și despre anunțurile prăpăstioase ale lui Becali, Neluțu Varga sau Dan Petrescu.

Totodată, vom intra în detaliu și despre cele mai recente evenimente de la clubul din „Ștefan cel Mare” mutat pe „Arcul de Triumf”. Ce posibili noi acționari vin la echipă, conflictul cu o nouă entitate socios - Dinamo - Socios și multe altele.

Emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube, pagina de Facebook, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează