GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  AMICALE

DigiSport a pierdut amicalele Stelei din Antalya!

Articol de - Publicat marti, 28 decembrie 2010 00:00

Postul aparţinînd RCS&RDS a achiziţionat cele mai tari amicale ale iernii, mai puţin meciurile Stelei căreia i-au fost "furate" pe ultima sută de metri.

UPDATE 14.01 / DigiSport a pierdut meciurile Stelei care vor fi transmise de Pro TV şi sportro.

UPDATE 12.01 / După ce GSP a dezvăluit că Gigi Becali l-a oprit pe Mihai Stoica să ofere gratis amicalele Stelei la DigiSport, cei din Ghencea au ajuns aproape de o înţelegere cu o altă televiziune. ProTV şi Sport.ro au oferit în jur de 60.000 de euro pentru cele 8 partide din Antalya, condiţia pusă de postul din Pache Protopopescu fiind ca disputele cu Dinamo Zagreb (3 februarie) şi Steaua Roşie Belgrad (10 februarie) să se joace de la 20:30 pentru a putea fi transmise pe ProTV.


DigiSport s-a mişcat rapid în intersezon şi a reuşit deja să achiziţioneze cele mai tari amicale ale iernii. Postul va transmite în direct meciurile a nu mai puţin de 6 echipe din Liga 1: Dinamo, U Craiova, CFR Cluj, U Cluj, Pandurii şi FC Braşov! Digi nu va transmite şi meciurile Stelei, după ce postul sportro a decis să achiziţioneze drepturile pentru amicalele din Antalya ale roş-albaştrilor.

Eurosport va transmite turneul Copa del Sol, la care va participa anul acesta echipa lui Şumudică, dar şi studenţii din regie. Programul n-a fost încă stabilit, dar Rapidul şi Sportul vor avea adversari tari, printre participante numărîndu-se Rosenborg, Valerenga, Spartak Moscova, Wisla Cracovia, Şahtior sau FC Copenhaga. În sfîrşit, meciurile lui Gaz Metan Mediaş din cantonamentul din Turcia vor fi transmise de GSP TV, la fel ca şi partidele celor de la FC Vaslui.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
gyurika
gyurika  •  14 Ianuarie 2011, 08:27

O noua afacere buna pentru DigiSport!! Destepti, baietii! N-avea rost sa arunce banii aiurea. Mai bine transmit meciurile unor echipe de fotbal!

gazistu
gazistu  •  08 Ianuarie 2011, 11:40

dar de ce bagati gazu la TV? de ce e pe 5? pana acum numa bucurestiu, tm si CFru erau transmise la tv...

lostinlove78
lostinlove78  •  06 Ianuarie 2011, 08:05

daca otelu va lua campionatul iar o sa avem o echipa flasneta care nu va aduce puncte in champion legue si tot asa ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close