GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  STEAUA

Dispută Gigi-Reghe pe celebritate » Patronul Stelei continuă să fie cel mai mediatizat personaj de către presa scrisă din România

Reghecampf și Becali profită de faptul că sînt cei mai importanți oameni la clubul cu expunere maximă în presă, Steaua
Reghecampf și Becali profită de faptul că sînt cei mai importanți oameni la clubul cu expunere maximă în presă, Steaua

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 20:27

Dacă acum două luni, Becali îl avea "contracandidat" pe Dan Diaconescu, în ultima lună liderul PP-DD a fost devansat de antrenorul Stelei.

Gigi Becali e pe primul loc cu Steaua, dar şi pe primul loc într-un studiu realizat de mediaTRUST România. Ce prevede acesta? Monitorizarea apariţiilor tuturor celebrităţilor în 400 de publicaţii în perioada 15 decembrie 2012 - 14 ianuarie 2013.

Finanţatorul din Ghencea e lider autoritar, cu peste 370 de apariţii, însă faţă de perioada octombrie-noiembrie, are un nou rival la locul 1. E chiar antrenorul său de la Steaua. Laurenţiu Reghecampf l-a "înlocuit" pe poziţia secundă pe Dan Diaconescu.

Ultimul loc pe podium îi aparţine lui Victor Piţurcă, selecţionerul fiind în centrul atenţiei presei în ultima vreme mai mult ca urmare a diferendului cu fosta amantă.

555781-clasament-tv.jpg

Publicitatea l-ar fi costat 1,5 milioane :)
Acelaşi studiu a întocmit şi un alt clasament. Cel care ţine cont de valoarea echivalentă de publicitate (AVE) în funcţie de apariţiile persoanelor respective în presă. Şi aici primul e Gigi Becali, care, conform respectivului algoritm, dacă ar fi plătit ca să apară de cîte ori a apărut şi cîtă expunere a avut, suma pe care ar fi cheltuit-o s-ar fi ridicat la peste 1,5 milioane de euro.

555782-preturi.jpg

De peste 6 ori mai mult peste Loredana şi Bianca
Monitorizarea a vizat şi personalităţile feminine. Pe primele locuri s-au clasat Loredana Groza şi Bianca Drăguşanu, cam cu acelaşi număr de apariţii, însă la foarte mare distanţă de Becali. Patronul Stelei a avut de peste 6 ori mai multă expunere decît fiecare dintre cele două! Mai mult, Gigi a avut apariţii în presă cîte au avut la un loc, în acelaşi interval de timp, Loredana, Bianca Drăguşanu, Anda Adam, Oana Zăvoranu, Andreea Raicu, Andreea Marin, Antonia, Teo Trandafir şi Nicoleta Luciu!

A provocat demisii la Evenimentul zilei
Gigi a fost motivul pentru care doi ziarişti de la Evenimentul Zilei au demisionat săptămîna trecută. E vorba despre şeful secţiei sport, Daniel Conţescu, şi subalternul său, Octavian Cojocaru. Aceştia au invocat faptul că li s-a reproşat din partea conducerii ziarului că nu l-au menajat pe Becali într-un articol de 4 pagini publicat cu ocazia împlinirii a 10 ani de cînd a devenit patronul Stelei.

11 ore într-o zi în direct la diverse televiziuni e recordul pe care Becali l-a stabilit şi a fost realizat pe 16 ianuarie, cînd a intervenit telefonic la GSP TV, Antena 1, RTV, DigiSport şi sport.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dtdr
dtdr  •  31 Ianuarie 2013, 12:00

Da, trist adevar, ca in Romanika sunt mediatizate, in general, NON VALORILE, DE CATRE PUBLICATII, CARE SUNT PROBABIL LA ACEALSI NIVEL !

dinamir
dinamir  •  31 Ianuarie 2013, 11:43
Postat de drimmero pe 31 Ianuarie 2013, 01:22

sincer decat Dragusanu, Crudu,Zavoranu si alte abominatii de astea mai bine il vad pe Gigi

Mai bine mut canalul pe Ainimal Planet sau pe National geografic decat sa-l vad pe gigi.E mult mai interesant ce fac animalele decat sa-l ascult pe gigi.

dinamir
dinamir  •  31 Ianuarie 2013, 11:40

CRAITOIULE si tu ai un mare merit la mediatizarea lui gigi.Ai vazut ca baietii de la evenimentul zilei au preferat sa fie demisi decat sa scrie laudativ la adresa lui gigi cand sau implinit 10 ani de ciobanie la steaua,tu in schimb ai proslavit pe gigi si erai in stare sa pupi si varful pantofului. esti jalnic craitoiule!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează