GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSPTV

Dorina Novac noua prezentatoare de la GSP TV: "Sîntem cei mai buni!"

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Mare iubitoare de patinaj artistic, gimnastică şi handbal, Dorina (26 de ani) va prezenta primul său jurnal, la GSPTV, imediat după meciul dintre Internaţional Curtea de Argeş şi FC Vaslui, de mîine seară. Aceasta îi ia locul Ancăi Rusu care a părăsit postul pentru Antena 1.

- Dorina, de ce GSP TV?
- În materie de televiziune de nişă, nu cred că se poate mai sus de atît. Mă refer aici la calitatea programelor, a ştirilor, la adevăraţii profesionişti. GSP TV a dovedit că, într-un timp relativ scurt, poţi ajunge în top, dar mai important de atît, sînt convinsă că ascensiunea continuă şi îi putem lăsă în urmă pe ceilalţi concurenţi.

- Vii în locul Ancăi Rusu, e o presiune pe umerii tăi?
- Mai întrebi?! Sigur ca dă, pentru că Anca e o prezenţă extrem de plăcută pe micul ecran. Nu ai cum să nu o apreciezi pentru tot ce face şi pentru maniera în care înţelege să se dedice meseriei.

- Cum crezi că o să fie prima zi de emisie?
- Cu emoţii... Sper doar să fie constructive. După aproape şase ani de profesat în domeniu, rareori am constatat că nu aveam emoţii. Îmi doresc ca peste ani să îmi amintesc cu mare drag de aceasta primă zi la GSP TV.

"Ne lipsesc multe în sport!"
- Ce nu-ţi place în fotbalul românesc?
- Lipsa de dăruire a unora dintre jucători, lipsa cluburilor de juniori, neimplicarea guvernanţilor, lipsa de fonduri private, faptul că pe stadioanele din ţară publicul nu e de toate vîrstele, plus că fotbalul modern a pierdut ceva din frumuseţea sportului rege!

- Ce părere ai despre femeile care arbitrează în fotbalul românesc?
- Le felicit şi le doresc mult succes. Deşi văd că încă nu sîntem pregătiţi sută la sută să acceptăm femeile în arbitraj, vreau să cred că e începutul unui lucru bun.

- Ai un mesaj pentru telespectatorii GSP TV?
- Să fie, în continuare, alături de cea mai bună echipă de ştiri sportive şi le promit că voi face tot posibilul să nu îi dezamăgesc.

Anca Rusu la Observator
În acest week-end, Anca Rusu a debutat la pupitrul Observatorului, de la orele 7:00, 13:00 şi 16:00. "Antena 1 îmi oferă şansa de a-mi pune în valoare şi o altă parte a personalităţii", a spus Anca.

 

De pe 9 aprilie, rubrica Poveşti de tabloid, din cadrul Observatorului de la ora 19:00, poate fi urmărită şi în weekend.  În fiecare vineri, sîmbătă şi duminică, Anca va fi cea care le va aduce românilor cele mai fierbinţi subiecte din showbiz. "La rubrica de showbiz din timpul weekend-ului, am mînă liberă la umor şi ironie în dauna vedetelor de tabloid", a adăugat Anca.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
 •  16 Mai 2010, 12:39

Tu,Bianca crezi chiar ca toate pe lumea asta se fac doar prin relatii? Dorina nu este nici pe departe ruda cu vreun anume cadru de conducere din televiziune, cariera ei se bazeaza pe profesionalism si seriozitate.Inca mai sunt si cazuri din astea, ce-i drept mai rare dar mai sunt!

 •  16 Mai 2010, 12:32

E super! E desteapta,frumoasa si bafta multa!

 •  26 Aprilie 2010, 20:00

Scuzati-ma, dar cine e Anca Rusu??? De ce ar fi o presiune pe umerii ei? Ii e teama ca nu va fi la fel de descurcareata ca aia? Pe bune! lasati-o balta si nu ne mai prezentati nora directoarei de la GSP ca pe o mare profesionista, la fel ca Anca Rusu. :)):))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează