GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SHOW TV

E campion mondial cu România, dar s-a izolat în munți cu un singur gând: copilul său are nevoie de operație pentru a putea merge

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 18:13

România e campioană mondială la fotbal! Dar nu cu Stanciu, Chipciu și Keșeru, ci cu naționala artiștilor. Kamara, Enache și compania au adus aurul la București după ce s-au impus în finală, 4-2 chiar în fața Rusiei, acolo unde s-a desfășurat turneul final în vara acestui an.

Până să dea din nou drumul antrenamentelor și fazelor spectacol, Kamara a luat a luat decizia să se izoleze în munți!

Nouă femei și nouă bărbați, printre care și Kamara vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Aceștia vor participa la o nouă emisiune concurs, Ferma, care va începe de marți, 29 ianuarie, la Pro TV.

"Făcând un sport de echipă înțelegi mai bine cum să te comporți într-un grup. Dacă nu ai făcut un sport de echipă, ești mai egoist, mai pentru tine. Într-o echipă de fotbal, într-un colectiv, dacă ai stat mai mult ști că le are fiecare pe ale lui. O să mă ajute atât muzica cât și fotbalul la Ferma, pentru că știu să fiu un om de echipă, iar cu muzica știu să îi încânt pe oameni și cred că toate acestea pot fi de folos", spune Kamara despre experiența care-l așteaptă.

"Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera"
Kamara, arstist

kamara

Kamara este cunoscut de publicul din România ca fotbalist și cântăreț. Însă motivul pentru care participă la Ferma este unul strict personal. Este hotărât să câștige premiul pentru fiul său de 4 ani, Leon, care are nevoie de o operație complicată pentru a putea merge.

Kamara este născut în România, la București, dar a crescut în Guineea franceză. Are patru frați în țări diferite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează