GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială GSP Live. Sepsi - FCSB, de la 20:30. Roș-albaștrii pot profita de pașii greșiți făcuți de Farul și CFR Cluj.

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 16:10 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 16:10

Alberto Boțoghină revine cu o nouă ediție marca GSP Live în această seară, de la 20:00.

În această seară, pe cocheta arenă de la Sfântu Gheorghe, se va disputa partida dintre Sepsi și FCSB, echipă ce are un nou antrenor, cipriotul Elias Charalambous. Roș-albaștrii pot profita de remizele celor de la Farul și CFR Cluj și se pot apropia la trei puncte de lider, în cazul unei victorii. Palmaresul întâlnirilor directe este de partea bucureștenilor, care nu au pierdut în ultimele cinci dispute cu Sepsi, câștigând, totodată, nouă din cele 17 dueluri. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus de două ori, alte șase meciuri terminându-se la egalitate. Alberto Boțoghină îl va avea ca invitat pe Iosif Rotariu, cvintuplu campion al României, pentru prefața și analiza meciului de la Sfântu Gheorghe. Emisiunea va reveni la pauza și finalul meciului cu reacții de la stadion și din lumea fotbalului.

Emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube, pagina de Facebook, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close