GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GALA APTR

Excelenţa în TV, premiată la Gala APTR

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Asociatia Profesionistilor de Televiziune din România a premiat cei mai buni oameni de televiziune si cele mai valoroase productii realizate în 2009.

În cadrul celei de-a XX-a editii a Galei APTR, jurnalistii Antena 3 au obtinut 8 dintre cele mai importante premii.

Astfel, premiul pentru cel mai bun jurnal de stiri a fost câstigat de echipa Antenei 3, pentru a patra oara, consecutiv.

Premiul pentru ancheta a fost câstigat de jurnalistul Antenei 3, George Colgiu, cu "Yankei de România" o campanie despre orfanii români întorsi acasa din SUA, pentru a-si cauta parintii naturali.

Fosta prezentatoare a Observatorului Antena 1 si realizatoarea emisiunilor "News Magazine” si “Q&A” de la Antena 3, Alessandra Stoicescu, a câstigat premiul Jean Louis Calderon pentru campania “Doi pentru Viata” difuzata de Antena 2.

Jurnalista Anca Gradinaru a câstigat premiul pentru cel mai bun reportaj, pentru materialul "Biblioteca nationala, caut casa", difuzat în cadrul emisiunii "Reporter Special" la Antena 3.

Si Mircea Badea se numara printre câstigatorii de anul acesta, realizatorul emisiunii "În Gura Presei" câstigând din nou la categoria "One Man Show".

Emisiunea "Sinteza Zilei", moderata de Mihai Gâdea, a obtinut premiul pentru cea mai buna investigatie politica.

Dana Grecu si Radu Tudor au câstigat premiul pentru cel mai bun talk show, emisiunea “La Ordinea Zilei” obtinând pentru a doua oara consecutiv aceasta distinctie.

Emisiunea Stirea Zilei, realizata de Gabriela Vrânceanu Firea, a fost distinsa cu premiul special al juriului.

Gala premiilor APTR s-a desfasurat luni seara la Teatrul National.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează