Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 00:55

Dezvăluiri de senzaţie în numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor! Ziarul publică detalii incredibile după ce a intrat în posesia unor documente care explică totul despre strategiile financiare folosite de clubul clujean.


Cînd se transferau la CFR, jucătorii semnau convenţii civile cu clubul, dar din 2012 au început să încheie aproape lunaracte adiţionale prin care renunţau la foarte mulţi bani din contracte. Aceste sume le erau însă plătite prin Fundaţia CFR 1907 Cluj, pentru evitarea unor taxe şi impozite.

În numărul de astăzi al Gazetei, care poate fi răsfoit şi în varianta online, aici, mărturii ale surselor ziarului! Din motive lesne de înţeles, cei care ne-au pus la dispoziţie aceste documente au ţinut ca numele jucătorilor care apar în acte să nu fie făcute publice.

Toate detaliile despre cum se desfăşurau lucrurile în cazul unui fotbalist care, spre exemplu, avea un contract cu CFR de 20.000 de euro pe lună. Ce strategii financiare erau folosite, plus confirmări din partea unuia dintre fotbalişti, doar în Gazeta Sporturilor!

Articolul integral poate fi citit în ediţia tipărită de azi sau în platforma Gazeta Digitală – AICI

Alte subiecte pe care le găsiţi astăzi în Gazeta Sporturilor:

✓ INTERVIU Costel Gâlcă recunoaşte că Steaua e în criză şi confirmă: "Domnul Becali mă sună, dar nu-i pot răspunde mereu"

✓ Gulliveri de export » Doi baschetbalişti români de 2,11 m au ajuns vicecampionii Spaniei. Povestea lor, în Gazeta de azi

✓ Analiză pe toate înlocuirile făcute de Steaua în acest sezon, după dezvăluirile GSP că Becali decide tot din puşcărie: Gigi nu se pricepe! :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion