GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  

Fa-ti propriul jurnal de stiri! GSP şi Q2M lansează în parteneriat cu Microsoft România versiunea HTML 5 a site-ului gsptv.ro

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2012 16:50

Demo GSP TV HTML5 from Gazeta Sporturilor - GSP.ro on Vimeo.

Site-ul gsptv.ro dispune de astăzi de versiune imbunatatita, construita cu ajutorul HTML5 şi CSS3.

Cu un design mai atrăgător şi, mai ales, practic, gsptv.ro funcţionează ca o aplicaţie web ce simplifică paşii de navigare. Spre exemplu, atât cele mai noi filmuleţe, cât şi cele mai vizionate, sunt de acum mult mai vizibile.

Proiectul a fost dezvoltat pentru Internet Explorer 9 de GSP.ro, cu susţinerea Q2M, iar vizitatorii ce folosesc IE9 beneficiaza de cea mai buna navigare web in HTML 5.

“Într-un moment de tulburare naţională justificată, se întîmplă şi un lucru ciudat. Parcă nu se mai văd lucrurile bine făcute şi toţi se întreabă dacă merită să investeşti în asocierea cu viitorul. Sigur că merită! Aşa că GSP şi Q2M, în parteneriat cu Microsoft, au lansat o secţiune video inovativa a GSP, programată în HTML5. Compatibilă cu noul IE 9, secţiunea video este prietenoasă, creativă şi de o calitate impecabilă. Dacă se sfîrşeşte o lume, oamenii au nevoie să o vadă clar pe cea nouă. Asta încercăm!”, spune Cătălin Tolontan, redactor-şef la Gazeta Sporturilor.

Tudor Galos, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania: „IE9 si-a obisnuit deja utilizatorii cu o experienta web superioara, rapida si sigura, iar proiectele speciale precum noul gsp.ro in HTML 5 nu pot decat sa confirme numeroasele posibilitati oferite de Microsoft publisher-ilor si implicit utilizatorilor. IE9 si HTML 5 aduc in prim plan site-ul web, permitand vizitatorilor gsp.ro sa evidentieze continutul relevant pentru ei.”

Gsptv.ro este secţiunea video a gsp.ro coordonată de o echipă de jurnalişti ancoraţi atât în realitatea evenimentelor interne, cât şi în cea a celor internaţionale.

Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq ”MSFT”) este liderul mondial în software servicii şi tehnologiei de vârt Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei.

Q2M este o companie de vânzări, marketing şi comunicare online care oferă servicii de strategie şi management al companiilor digitale precum si brokeraj de spaţii publicitare. Q2M este si organizatorul conferinţei internaţionale RoNew Media.

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (1)
rolitoral
rolitoral  •  01 Februarie 2012, 17:37

Lol, Microsoft si HTML5 in aceeasi propozitie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează