GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

GSP Live Ediție Specială. FCSB - Sepsi. Roș-albaștrii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la titlu.

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 17:42 / Actualizat luni, 08 mai 2023 17:42

Costin Ștucan revine cu o nouă ediție marca GSP Live și îi va avea ca invitați pe Remus Răureanu, jurnalist GSP și Srgian Luchin, fost fundaș, pentru prefațarea și analiza partidei.

FCSB și Sepsi se vor înfrunta pe Arena Națională în această seară, de la ora 21:00. Roș-albaștrii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la titlu și nu a pierde contactul cu liderul Farul, echipă ce a zdrobit Rapidul pe teren propriu în această etapă cu 7-2. În duelul cu Sepsi, finalistă și câștigătoare en-titre, Elias Charalambous nu se va putea baza pe Andrea Compagno, golgheterul Superligii.

Sepsi a pierdut ultimele trei partide cu bucureștenii și nu a reușit să câștige în ultimele șase. Cu toate acestea, ultimele două rezultate, 3-0 cu CFR Cluj în Cupă și 1-1 cu trupa lui Gică Hagi în etapa trecută, dau speranțe formației lui Cristiano Bergodi că pot scoate un rezultat bun în această seară.

Palmaresul întâlnirilor directe dintre cele două este favorabil FCSB-ului: 10 victorii de partea roș-albaștrilor, 6 remize și 2 victorii ale covăsnenilor.

GSP Live va reveni la pauza și finalul meciului, cu reacții de la stadion și din lumea fotbalului, dar și cu analiza partidei și a celor mai importante faze.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează