GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

Ediție specială de GSP Live » FCSB se poate desprinde la 10 puncte în vârful Superligii

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2024 17:41 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 17:41

Ediția specială de GSP Live dedicată partidei dintre FCSB și FC Botoșani va începe la ora 19:30, Alberto Boțoghină avându-l ca invitat pe Emil Săndoi, fostul selecționer al reprezentantei U21 a României. Aceștia vor prefața și analiza duelul de pe Arena Națională, unde liderul va da piept cu „lanterna roșie” a Ligii 1.

Cu toate că moldovenii sunt pe ultimul loc în ierarhie, aceștia au impresionat prin joc în ultimele etape, având o singură înfrângere în ultimele șase. În rest, trei victorii și două remize. Etapa trecută, echipa lui Bogdan Andone a fost egalată în prelungirile partidei de Universitatea Craiova, același lucru întâmplându-se și acum două etape contra UTA-ei.

FCSB, cu trei victorii și două remize în 2024, are o șansă excelentă de a se desprinde la 10 puncte de urmăritoarele Rapid și CFR Cluj. Ieri, în Copou, Giuleștenii au pierdut contra Politehnicii Iași, 1-3, la finele unei partide modeste ale băieților lui Bergodi.

1 victorieau moldovenii în 27 partide disputate contra FCSB-ului

Emisiunea va reveni la pauza și finele partidei și poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
John.Wick
John.Wick  •  25 Februarie 2024, 22:57
Postat de VanBasten2000 pe 25 Februarie 2024, 21:01

Oare rezista fcsb?! Greu meci. Botosani e un adversar atat de redutabil. #omenie

Nu e voie numa la fîcîrî și kfr?

VanBasten2000
VanBasten2000  •  25 Februarie 2024, 21:01

Oare rezista fcsb?! Greu meci. Botosani e un adversar atat de redutabil. #omenie

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  25 Februarie 2024, 20:58

Ați văzut ce fac antistelistii de la Digi ? Nu au dat decizia VAR că ei deja dăduseră reluările !!! La faze discutabile pentru noi Digi nu găsesc reluările !!! Desigur nu a fost la VAR Hațegan...Că să dea ofsayd că la Craiova ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează