GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRANSMISIE CU PROBLEME

Internetul i-a trimis postului B1 TV aproape 200.000 de telespectatori!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Acceptul rușilor ca meciul de marți seară, Unirea-Zenit, să fie transmis de B1 TV a fost dat foarte tîrziu ieri, astfel că postul nu a mai avut timpul necesar să-și promoveze evenimentul. Singura sursa pentru microbiști a rămas internetul, iar GSP.ro a anunțat imediat după ce a aflat informația pe site că partida este, totuși, televizată și în România.

 

În ciuda problemelor tehnice, fără precedent la un astfel de meci, cu care s-au confruntat cei de la B1, postul a adunat un rating mediu de 1,6, ceea înseamnă că în jur de 170.000 de oameni s-au uitat la tot meciul. Primele imagini au apărut abia în minutul 15 al partidei și se rezumau la preluarea semnalului de streaming de pe internet. Streamingul, adica transmisia, era preluat de la un site pe care, de obicei, se pot vedea meciuri piratate! Remedierea problemelor tehnice a adus și mai mulți oameni în fața televizorului, ultimul sfert de oră fiind urmărit de peste 370.000 de telespectatori!

Cei de la B1 TV îi învinuiau aseară pe ruși, care plătiseră 50.000 de euro pentru ca meciul să fie transmis de NTV PLUS, în Rusia, pentru faptul că meciul nu poate fi văzut cum trebuie. Ulterior au anunțat că problemele au fost, de fapt, anumite incopatibilități între aparatura postului din Caleea Victorie și cea folosită la stadionul Steaua.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (19)
bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  29 Iulie 2010, 00:11

traiasca sopcastu,asai? ;))

pinto1
pinto1  •  28 Iulie 2010, 20:29

Felicitari B1.Iar voi cei carora le pasa de sport, poate prea mult ar trebui sa taceti din gura.Aseara a jucat o echipa romaneasca in UCL si nu un amical prapadit cu Adunatii Copaceni din Siria sau Liban.

dogmario
dogmario  •  28 Iulie 2010, 20:04

Rusine tuturor asa zise televiziuni de sport, nefiind in stare sa transmita o partida de CHL in care isi juca sansa o formatie romaneasca!!! Felicitari B1TV pentru efortul depus chiar daca uneori calitatea transmisiunii a fost foarte slaba. Ramane gestul frumos de a ne prezenta un meci pe care televiziunile de sport n-au fost in stare sa ni-l prezinte. Sa le fie rusine acestora!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează