GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP LIVE

VIDEO GSP Live cu Nana Falemi. Ce spune despre FCSB, lupta la titlu, Dinamo și academia pe care o are din 2018

Nana Falemi, în tricoul roș-albastru
Nana Falemi, în tricoul roș-albastru

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 12:44 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 14:42

Nana Falemi (49 de ani), fostul fotbalist de la Steaua, Petrolul Ploiești, FC Vaslui sau Gaz Metan Mediaș, jucător cu 168 de meciuri în Liga 1, a fost invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live.

Cei doi au abordat cele mai intense subiecte ale momentului în fotbalul românesc: victoria celor de la FCSB cu UTA Arad, scor 4-0, situația la zi în clasamentul Ligii 1, schimbarea de antrenor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini fiind înlocuit cu Adrian Mutu.

De asemenea, Alexandru Barbu și Nana Falemi au vorbit și despre academia de fotbal pe care o deține fostul internațional camerunez, FC Nana Juniors.

Emisiunea integrală, mai jos. 

Emisiunea GSP Live poate fi urmărită pe pagina de Facebook, canalul de Youtube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează