GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

O nouă lovitură pe piaţa drepturilor TV » Mii de abonaţi au rămas fără Look TV: "Nu ne-a anunţat nimeni de această decizie!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 14:54

După mai bine de trei luni de la preluarea meciurilor din Liga 1 de către Intel Sky Broadcasting şi difuzarea acestora doar pe posturile Look TV şi Look Plus, firma care deţine drepturile are din nou probleme.
La mijlocul lunii iulie, compania a semnat contracte de retransmisie cu UPC România şi Telekom, cablişti care cer o sumă de bani suplimentară abonaţilor pentru distribuirea celor două posturi tv. În schimb, Orange TV şi Ines IPTV nu au solicitat vreo taxă în plus pentru ca abonaţii să vadă meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, numai să situaţia s-a schimbat în urmă cu cîteva zile.

Mai mulţi cititori ai Gazetei au semnalat pe adresa redacţiei că Orange TV a decis scoaterea din grila de programe a posturilor Look TV şi Look TV HD de la 1 noiembrie.

"Nu ne-a anunţat nimeni că acest lucru se va întîmpla. Nu am primit nici un fel de notificare pe telefon, nici pe mesaj pe receiverul primit de la ei. Nu ne-au trimis înştiinţări la cutia poştală, absolut nimic.

Pe 1 noiembrie ne-am trezit că nu mai avem Look TV şi nici versiunea HD în grila de programe. Vor bani în plus pentru acest canal, ceea ce nu este deloc normal, din moment ce noi avem un contract clar semnat!", sună mesajul unui cititor.

Pentru a putea vedea din nou cele postul, abonaţii Orange TV trebuie să plătească lunar 2,5 euro plus TVA.

CUM VEZI MECIURILE DIN LIGA 1?
1) ONLINE pe seenow.ro. Este cea mai simplă modalitate prin care poţi vedea meciurile. Trebuie să beneficiezi de acces la internet, pe calculator, laptop, telefon sau tabletă. Intri pe site, îţi faci un cont, apoi îţi activezi opţiunea "Koolnet", valabilă pentru o zi, care costă doar 2 euro, sau pentru 1 lună, contra 5 euro. Trebuie să trimiţi un sms apoi vei primi un cod care-ţi activează automat contul. Ai acces, în acelaşi timp, de pe 5 device-uri diferite.

2) UPC. Dacă eşti abonat la televiziune de cablu digitală la UPC România, dar nu ai activată opţiunea extra-fotbal, o poţi face foarte simplu. Dacă eşti pe postul Look Plus îţi apare automat posibilitatea de a te abona şi la Look TV prin apăsarea butonului roşu de pe telecomanda receiverului. Mai poţi activa opţiunea dacă suni la 0800080872 sau completezi un formular de pe siteul extra.upc.ro. Preţul este de 10 lei pe lună.

3) TELEKOM. Clienţii acestei firme de cablu se pot abona imediat la opţiunea extra fotbal sunînd gratuit la numărul de telefon 0800800825, această costă 9,5 lei pe lună. Din momentul apelului telefonic, în maximum 5 minute operatorul de cablu va introduce în grila personală de programe posturile Look TV şi Look TV HD.

171.000 de telespectatori au urmărit pe Look TV, meciul Steaua - Dinamo, aceasta fiind cea mai mică cifră de audienţă de la derby, din istoria măsurătorilor din 2001 pînă în prezent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
giocul
giocul  •  10 Noiembrie 2014, 08:22

Bine ca la RDS nu sunt problemele astea...nu sunt cu emotii ca vor retrage postul sau nu, pentru ca nu exista

cosmin.voinea
cosmin.voinea  •  10 Noiembrie 2014, 08:05

Atata vreme cat Upc nu schimba conditiile, nu ma intereseaza de ceilalti. Sunt foarte multumit asa. Multa sanatate

fanexxl
fanexxl  •  09 Noiembrie 2014, 16:20
Postat de blatistu49 pe 08 Noiembrie 2014, 15:11

RDS ul a stiut de mult ca audienta ffff slaba la blaturi au intr pe fir fraierii de la UPC care in curind vor renunta si ei la MIZERIEEEEE

Pana se va intampla ce zici tu, desi iti garantez ca pasiunea pentru meciurile din Liga 1 nu va disparea niciodata, abonatii UPC se bucura de meciuri. Tu ce faci? :)))))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează