GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  GSP TV

Octavia Geamănu de la GSP TV a intrat în "ţara patinelor"!

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2010 00:00

Prezentatoarea GSP TV, Octavia Geamănu, a acceptat iniţiativă celor de la Jurnalul Naţional şi au mers împreună la patrinoarul Cotroceni. Impresionată de performanţele lui Suryei Bonaly şi ale lui Evgheni Pluşenko, sportivi pe care i-a cunoscut personal cu ocazia realizării unui interviu şi-a pus în gînd să încerce şi ea acest sport.

"Este primul sport de iarnă pe care l-am descoperit cu adevărat, pentru că schiul mi se pare prea riscant şi nu sînt tentată să-l încerc, mi-e frică.

Prin prisma meseriei mele a trebuit să le iau interviuri lui Suryei Bonaly şi lui Evgheni Pluşenko. I-am văzut cu cîtă graţie evoluau pe gheaţă şi mi-au stîrnit interesul pentru acest sport", a spus Octavia.

La început de an aceasta s-a gîndit şi la un proiect pentru GSP TV şi e gata să-l propună şefilor. "Sînt sigură că ar prinde foarte bine la public o emisiune cu mondenităţi din sport. Sînt foarte mulţi care se uită la televizor care ar vrea să vadă şi altceva legat de sportivii care apar într-o ştire, dincolo de meseria pe care o practică", a adăugat prezentatoarea GSP TV.

 

CINE A FOST MAI BUN ÎN 2009?

1. UNIREA URZICENI
"Ne-au făcut să retrăim momente frumoase la meciul cu Sevilla, chiar dacă nu au reuşit să se califice în optimile Champions League. Şi-au păstrat echilibrul şi sunt sigură că ne pot surprinde plăcut în Europa League, chiar dacă vor lupta contra celor de la Liverpool"

2. LUCIAN BUTE
"Pentru că a reuşit să-şi păstreze titlul de campion mondial"

3.MARIAN DRĂGULESCU
"Pentru că, deşi a trecut printr-o perioadă dificilă pe plan personal, şi-a revenit pe plan sportiv"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
 •  12 Ianuarie 2010, 15:44
Postat de pe 10 Ianuarie 2010, 18:05

frumoasa olteanca.

Misto zambet si misto fata.

 •  10 Ianuarie 2010, 18:05

frumoasa olteanca.

 •  10 Ianuarie 2010, 14:07

Superbaaa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează